Tehno News RO

Televizor Samsung 55JU6800: un nou aer locuintei tale


Televizorul a fost si poate va ramane mijlocul care informeaza oamenii, care ii pune la curent cu noutatile in materie de sport, meteo, social ori politic. Pe langa acestea, producatorii au adaptat aceste aparate stilului nostru de viata, astfel ca au adus aplicatii inteligente in materie de distractie si informare, au imbunatatit aparatele atat pe partea audio cat si video, ori in ceea ce priveste conectivitatea. In acest sens, pentru experiente de neuitat, veti putea alege smart Tv-ul 4K Ultra HD Samsung 55JU6800 ce va oferi imagini incredibile si o serie de mijloace distractive.

Televizor Samsung 55JU6800

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


samsung 55ju6800.jpg

In primul rand, designul va impresiona prin diagonala ecranului de 138 cm si finisajul texturat al carcasei slim si de buna calitate. O sa va bucurati de imagini impresionante ce le veti confunda cu realitatea datorita rezolutiei de 3840 x 2160 pixeli, rezolutie specifica formatului Ultra HD sau 4K, cum mai este cunoscut. Caracteristicile superioare pe partea video vor face de neuitat fiecare moment in care televizorul esteaprins. Vorbim astfel de SUHD Remastering Engine, PQI 1400, Mega Contrast, Nano Crystal Color, Wide Color Enhancer (Plus), Auto Motion Plus, Film Mode si nu in ultimul rand Natural Mode Support. Fiecare din aceasta caracteristica va aduce un plus de realitate imaginilor, contrast incredibil si, nu in ultimul rand, posibilitatea de a folosi televizorul pentru cele mai frumoase experiente in materie de video.

Televizor Samsung 55JU6800

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Utilizare diversificata
Pe partea video o sa puteti urmari sau mai bine spus reda orice film si joc, simtindu-va ca intr-o sala de cinema. Are player multimedia integrat, fapt ce ajuta la vizionarea filmelor chiar si de pe un dispozitiv extrern de memorie. Tunerul receptie/transmisie este unul potrivit pentru momentele cand o sa se transmita doar in format digital, nemaiavand nevoie de alte dispozitive. Pe partea de conectori va veti bucura de internet direct pe televizor pentru ca vine echipat cu Wi-Fi integrat, dar si RJ-45,insa mai dispune de un Slot CI+ si 4 porturi HDMI. Totodata, acest smart TV are o iesire audio digitala optica, trei intrari USB 2.0, o intrare composite, una component si un minijack casti. Conectorii vor fi la inaltime si va vor ajuta sa va bucurati de transfer si de conexiuni cu alte dispozitive inteligente mai usor decat va imaginati.

Fiind un Smart TV, vine cu aplicatii generoase ce o sa va permita accesul la distractie, dar si o planificare riguroasa a programului. Pentru distractie veti beneficia in primul rand de unele jocuri, de folosirea retelelor sociale, a retelelor de comunicare online, dar si posibilitatea de a rula pe acest ecran ceea ce aveti pe smartphone sau invers. Tot in acest domeniu se incadreaza si situatia in care vreti sa urmariti un meci de fotbal cu prietenii deoarece aveti o functie speciala pentru acest lucru, cea Soccer Mode Auto sau Advanced care iti va da cele mai optime setari pentru o experienta minunata. Daca insa aveti de realizat anumite sarcini pentru serviciu sau anumite prezentari, puteti sa le rulati pe acest televizor direct de pe tableta, smartphone sau laptop, iar pentru a nu pierde o sedinta sau o intalnire importanta puteti opta pentru functia de Notificare sau Brief on TV.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Televizor Samsung 55JU6800: un nou aer locuintei tale"

samsung 55ju6800 _4.jpg
samsung 55ju6800 _3.jpg
samsung 55ju6800 _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro