Tehno News RO

Televizor Smart 3D LED Sharp LC-80UQ10E: Utilizati tot ce este mai bun


Prezenta tehnologiei in cadrul locuintei voastre poate fi incepand de la usa de la intrare si poate ajunge pana la ultimul colt al locuintei. Acest lucru este posibil indiferent de locuinta pe care o aveti si indiferent de spatiul sau suprafata acesteia, dar pentru unele care sa va ofere tot ceea ce este mai modern pe piata se impune totusi o locuinta mai spatioasa. Televizorul Sharp LC-80UQ10E este un model care va ofera posibilitatea de a va bucura de tot ceea ce poate oferi tehnologia in acest domeniu.

Televizor Smart 3D LED Sharp LC-80UQ10E

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


sharp lc-80uq10e.jpg

Primul lucru care o sa-l observati la acest model este aspectul care vine sa sustina caracteristica moderna, dar aduce si un plus de eleganta datorita ramei de nuanta alba. Aceasta dimensiune de 1825 x 1068 x 60 mm, daca alegeti instalarea pe un suport de perete, sau cea de 1825 x 1120 x 458 mm, daca il veti utiliza cu standul cu care este prevazut, sustine ceea ce am specificat in introducere si anume ca se adreseaza totusi unei locuinte mai spatioase. Cu toate acestea, beneficiile aduse de modelul Sharp LC-80UQ10E sunt mult mai multe si sunt vizibile tot din partea exterioara.

Televizor Smart 3D LED Sharp LC-80UQ10E

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Un alt avantaj este acela de a putea utiliza acest model si in alte moduri nu doar ca si un simplu televizor, caz in care veti putea sa apelati la porturile cu care acesta este prevazut. In acest sens, veti avea la dispozitie o intrare PC (D-sub 15 pini), 3 porturi USB 2.0, o intrare Scart (RGB), dar si patru porturi HDMI. Acestea va permit sa conectati diverse sisteme pentru vizionarea de filme, dar si console pentru gaming si pentru a va relaxa jucand diverse jocuri alaturi de prieteni.

Mai bun nu doar la exterior, ci si la interior
O legatura care porneste din exterior, dar care prezinta si un avantaj tehnologic interior este dat de dimensiunea ecranului si de diagonala foarte generoasa a Sharp LC-80UQ10E. Cu o dimensiune de 203 cm, aceasta este sustinuta si de alte caracteristici care vor face utilizarea acestui model o adevarata experienta uimitoare. Prima sustinere vine de la rezolutia de 1920 x 1080 pixeli, dar si de la caracteristica superioara a imaginii precum rezolutia nativa de 1920 x 1080 pixeli si de cea efectiva de 3840 x 2160 pixeli care se incadreaza in aspectul UHD 4K, mai ales in cel de redare a continutului video. Pe langa acest lucru si aceasta experienta video, va puteti bucura si de o experienta audio pe masura avand in vedere faptul ca sunetul de 35 W este insotit de caracteristici precum cea Yamaha HXT, Dolby Digital Plus sau Surround.

Daca vreti sa stiti si alte avantaje pe care le veti primi de la Sharp LC-80UQ10E, atunci va aducem la cunostinta faptul ca veti beneficia de tot ceea ce este mai bun pe piata in materie de televizoare si, pe langa tipul LED si a tehnologiei Quattron, veti mai avea si alte avantaje. Unul dintre acestea este dat de prezenta tehnologiei sau a functiei Smart 3D care va ajuta si sa va conectati la internet cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi sau cu ajutorul portului RJ-45.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor Smart 3D LED Sharp LC-80UQ10E: Utilizati tot ce este mai bun"

sharp lc-80uq10e_2.jpg
sharp lc-80uq10e_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro