Tehno News RO

Televizor Smart Android Sony 49X8005C: Este timpul pentru nivelul urmator


Daca aruncati o privire asupra modului de evolutie al tehnologiei, veti putea observa o evolutie destul de rapida a ceea ce reprezinta televizoarele, dar, mai mult de atat, veti putea realiza si cum s-a facut trecerea de la cele cu tub la cele plate. Avand in vedere ca tehnologia aduce noi si noi produse, poate ca este timpul sa treceti la un nou nivel de tehnologie, un nivel care sa va aduca si culoare, dar si modernitate in locuinta. Puteti realiza acest lucru foarte usor prin achizitionarea unui model de televizor Sony 49X8005C.

Televizor Smart Android LED Sony 49X8005C

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


sony 49x8005c.jpg

Pentru a va convinge, puteti incepe prin a studia dimensiunea acestui model si veti constata ca ceea ce stiati ca si model de televizor plat nu mai este de mult la fel. Cu o dimensiune de 1107 x 651 x 80 mm in cazul in care veti dori sa il instalati fara suportul cu care este prevazut sau de 1107 x 691 x 246 mm in cazul in care veti alege varianta utilizarii cu stand, putem considera acesta ca fiind un model slim. Indiferent de modalitatea pe care o alegeti pentru a-l utiliza, acesta va oferi un aer modern atat locuintei, cat si biroului in care va fi pozitionat.

Televizor Smart Android LED Sony 49X8005C

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Aceasta dimensiune este insa cea care va poate ajuta sa va formati o idee despre diagonala pe care o are si, pentru a nu mai fi nevoie de aproximari sau calcule, va spunem ca veti avea la dispozitie un televizor Sony 49X8005C cu o diagonala de 123 cm. Aceasta diagonala va ofera posibilitatea de a va relaxa atat in cazul in care vreti sa vizionati un film, cat si sa priviti meciul sau intrecerea de Formula 1. Daca este sa luam in calcul si elementele celelalte care pot fi vazute, utilizarile insa pot fi cu siguranta mai multe si, de exemplu, trebuie sa stiti ca aveti la dispozitie o iesire audio digitala, 3 porturi USB 2.0, o iesire audio RCA, un slot pentru card PCMCIA, dar si patru porturi HDMI.

Nivelul experientei
Partea de experienta video nu se rezuma la dimensiunea ecranului, ci este legata si de partea rezolutiei cu care este prevazut si veti beneficia de un Sony 49X8005C cu cea mai buna rezolutie de pe piata, de 3840 x 2160 pixeli. Aceasta rezolutie specifica formatului UHD va aduce in propria locuinta o fereastra catre orice colt al lumii veti privi la acesta, iar calitatea imaginilor este adusa la acest nivel cu ajutorul 4K X-Reality Pro, Advaced Contrast, 24p True Cinema, Film/ Cinema Drive. Tot in partea de experienta video incadram si posibilitatea de a urmari la acest televizor din aproape orice pozitie ati avea in camera, intrucat dispune de un unghi de vizibilitate de 178/178 grade.

Utilizarea si experienta, dar si avantajele aduse de acest model sunt sustinute de prezenta unei caracteristici Smart TV care va ofera posibilitatea de a naviga pe internet fara probleme prin conexiunea la retea cu ajutorul portului RJ-45 sau cu ajutorul Wi-fi. Motivele pentru care Sony 49X8005C este o solutie moderna pentru voi si pentru locuinta voastra continua cu aspectul oferit de prezenta Bluetooth, caracteristicii audio foarte bune, dar, pentru a va convinge efectiv de ce este in stare, puteti sa vi-l achizitionati la un pret normal pentru caracteristicile pe care le prezinta.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Televizor Smart Android Sony 49X8005C: Este timpul pentru nivelul urmator"

sony 49x8005c_2.jpg
sony 49x8005c_3.jpg
sony 49x8005c_4.jpg
sony 49x8005c_5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro