Tehno News RO

Televizor Smart Android Sony Bravia 65XE9305: uimitor poate fi putin


Pentru foarte multi conteaza sau poate conta tot ceea ce inseamna obtinerea unui nivel optim de confort dar si utilizarea unor produse electronice care sa reprezinte cam tot ceea ce este mai bun pe piata. Un astfel de caz sau o astfel de situatie poate fi legata atat de partea de experienta video cat si de posibilitatea de a fi mereu in contact cu tehnologia si cu ceea ce se intampla pe mapamond. Partea de exemplificare si de ilustrare a unui mod prin care tehnologia este aproape de voi dar si voi sunteti aproape de tot ceea ce se intampla sau tot ce este mai performant poate fi Sony Bravia.

Televizor Smart Android Sony Bravia 65XE9305

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


sony bravia 65xe9305.jpg

Alegerea unui televizor poate fi pentru multi o activitate fara nimic deosebit si poate fi privita ca ceva normal, dar daca discutam despre alegerea unui model Sony Bravia 65XE9305 atunci cu siguranta discutam despre cu totul altceva.

Pentru inceput veti putea considera un astfel de model ca fiind o fereastra catre orice colt al lumii sau poate ca un mod de a va teleporta in centrul actiunii, daca alegeti sa il utilizati pentru vizionarea unui film de exemplu. La fel de simplu insa poate fi prezent si daca aveti de gand sa il aduceti in cadrul firmei sa a unei sali de conferinte, iar ceea ce va dicta partea de utilizare este si dimensiunea sa.

Veti avea nevoie pentru pozitionarea si pentru instalarea sa de 145.1 x 91.3 x 29.5 cm, daca va fi utilizat cu standul sau standard, si de un spatiu de minim 145.1 x 83.8 x 3.9 cm daca instalarea va fi cu sistemul de prindere de tipul VESA 400x300.

Televizor Smart Android Sony Bravia 65XE9305

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Uimitor sau surprinzator
Plecand de la o astfel de dimensiune nu cred ca este greu sa va imaginati ceea ce inseamna ecranul pe care acest model Sony Bravia 65XE9305 il detine, si valoarea sa exacta este data de diagonala de 165cm.

Privitul la un astfel de display poate fi cu siguranta surprinzator de fiecare data si va poate aduce o experienta cu totul speciala, iar calitatea imaginilor afisate va fi legata de rezolutia Ultra HD 4K de 3840 x 2160 si de numeroasele caracteristici superioare.

Pe langa imagine va fi important si sunetul pe care il detine Sony Bravia 65XE9305, si este vorba despre un sistem de tip Stereo cu o iesire de 5W+5W+10W+10W+10W+10W dar si de caracteristici superioare multiple. Sa nu uitam ca fiind un model ce face parte din gama de varf a unor astfel de produse vine si cu o caracteristica Smart,dar mai mult decat atat cu un sistem de operare Android de tip 6.0 Marshmallow.

Caracteristica inteligenta si sistemul de operare sunt cele care permit navigarea pe internet fara probleme si posibilitatea de a realiza o conexiune de tio Wi-Fi sau poate una LAN pentru a va conecta la internet. Conexiuni posibile pot fi si cele privind partea de utilizare a unor console, iar porturile disponibile sunt cele USB, 4 HDMI dar si o conexiune de tip Bluetooth, insa toate pot fi legate si de playerul multimedia integrat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor Smart Android Sony Bravia 65XE9305: uimitor poate fi putin"

sony bravia 65xe9305_2.jpg
sony bravia 65xe9305_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro