Tehno News RO

Televizor Smart LED Samsung 32H5303, calitate pentru o investitie decenta


Daca arunci o simpla privire asupra modului cum se dezvolta piata de televizore, iti poti da cu usurinta seama ca un model de anul trecut este unul deja depasit. Si aici ne referim chiar si la cele mai moderne televizoare, care in 2014 duceau industria mai departe.

Televizor Smart LED Samsung 32H5303

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 octombrie 2023


televizor smart led samsung 32h5303.jpg

Asadar, multi considera ca asteptarile de la un model ieftin nu pot fi unele foarte mari. Totusi, nu este chiar asa, intrucat foarte multi oameni nu isi pot permite si nici nu au nevoie de modele de ultima generatie. Avantajul este insa acela ca pana si televizoarele ieftine au avansat atat de mult incat acum propun performante greu de imaginat in urma cu cativa ani.

Samsung 32H5303 este un model care se conformeaza foarte bine descrierii de mai sus, fiind foarte performant, dar conform unor standarde de acum cativa ani.

Televizor Smart LED Samsung 32H5303

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 octombrie 2023


Un element fara legatura cu dotarile care ii justifica totusi pretul mai scazut este si diagonala. La doar 80 cm, acesta este un televizor relativ micut, situat la mare distanta de gigantii de peste 200 cm care domina in aceste momente piata. Aceasta nu trebuie sa fie perceputa insa ca o problema, intrucat televizorul se potriveste mult mai bine intr-un dormitor sau chiar si intr-un living mai micut, iar pretul este unul corect pentru dimensiunile sale.

Tot ceea ce iti poti dori de la un televizor normal, dar si ceva in plus
Samsung 32H5303 are toate caracteristicile pe care le poate avea un televizor modern, mai exact un ecran LED, care reda Full HD, mai multe moduri de vizionare, culori vii care pot sa fie ajustate asa cum isi doreste proprietarul, multe porturi pentru conectivitate sporita (inclusiv unul USB de unde poti sa vizionezi filme aflate pe un memory stick). Asadar, in functie de ce iti place mai mult, poti sa te uiti la filme (in Movie Mode), la fotbal si alte sporturi (un Football Mode) sau sa te joci prin conectarea unei console (in Game Mode).

Rezolutia ecranului este de 1920 x 1080 pixeli, iar imaginea cea mai buna, clara si fara momente in care sa sacadeze se obtine in Movie Mode (totusi, cu ceva ajustari la culoare, tonurile de negru si la miscare).

Plusul evident de care se bucura televizorul este insa posibilitatea de a se conecta la Internet. Vorbim totusi de un smart tv, deci acest lucru era de asteptat si cu siguranta este si unul binevenit. Asadar, cu ajutorul lui Samsung 32H5303 puteti naviga pe internet, utiliza retelele sociale si chiar viziona filmulete pe YouTube, totul din fata televizorului.

Asadar, toate aceste elemente arata ca televizorul de fata este unul bun, nu unul grozav, de ultima generatie, dar unul bun si folositor. In ceea ce priveste utilizarile de baza ale unui televizor (filme, sport, mai nou chiar jocuri), Samsung 32H5303 prezinta avantaje care il recomanda. Este si un model smart si pentru asta capata puncte in plus. Persoanele care isi doresc un simplu televizor pot cu greu sa gaseasca o alternativa mai buna la acelasi pret, iar daca ne uitam si la numele producatorului, este evident ca acesta are calitatea de partea sa.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 2 octombrie 2023 la:Galerie foto: "Televizor Smart LED Samsung 32H5303, calitate pentru o investitie decenta"

televizor smart led samsung 32h5303 _2.jpg
televizor smart led samsung 32h5303 _3.jpg
televizor smart led samsung 32h5303 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro