Tehno News RO

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 55JS8500: Transfomati intreaga locuinta


Modul prin care veti putea transforma intreaga locuinta tine atat de aranjarea acesteia, cat si de aparatura electronica si electrocasnica pe care o puteti utiliza. Alegerea aparaturii poate fi dificila atat datorita gamei variate de produse pe care le puteti alege, cat si datorita unui pret care poate fi uneori cam ridicat. Totusi, daca este sa puneti in balanta pe de o parte pretul, pe de alta parte caracteristicile avantajoase pe care le ofera, raportul poate fi unul avantajos.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 55JS8500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 ianuarie 2020


samsung 55js8500.jpg

Un produs care se potriveste acestor afirmatii si care se potriveste acestor criterii este si televizorul SUHD Samsung 55JS8500, iar sansa de a avea un raport optim calitate pret se poate face doar analizand toate caracteristicile acestuia. Daca esta sa incepem cu caracteristicile constructive, atunci ceea ce poate fi avantajos este forma futurista care este dominata de ecranul curbat cu care este prevazut. Acest ecran insa nu impresioneaza doar prin forma, ci va impresiona si prin dimensiune, iar diagonala de 138 cm va atrage cu siguranta privirile celor care va vor trece pragul.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 55JS8500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 ianuarie 2020


Cu aceasta diagonala va trebui sa luati in calcul si faptul ca acesta are nevoie de un spatiu destul de mare pentru a fi montat si instalat. Cu toate acestea, avantajele continua si in privinta aspectului si a designului imaginilor care vor rula pe acest ecran, iar ceea ce conteaza cel mai mult la acest moment este rezolutia de 3840 x 2160 pixeli. Aceasta rezolutie 4K UHD care insoteste ecranul Nano Crystal Color va ofera posibilitatea de a va ”teleporta”oriunde veti dori, fie ca este vorba despre o emisiune, despre un meci sau despre un film care ruleaza pe ecranul modeului Samsung 55JS8500.

Mai mult decat vizionare
Acest model Samsung 55JS8500 nu este insa un simplu televizor la care veti putea urmari ceea ce ofera emisiunile sau televiziunile din acest moment. Utilizarile sale cuprind chiar si conectarea unor console de gaming sau a unor device-uri pentru vizionarea de filme, insa, indiferent de modul de utilizare, calitatea si claritatea imaginilor este aproape de cele reale intrucat caracteristicile superioare aduc acestea la un nivel apropiat celor 4K chiar daca sursa semnalului este poate una HD. Daca vreti insa sa va bucucrati de un film sau de muzica preferata si nu aveti aceste device-uri, atunci puteti sa va bazati pe playerul multimedia integrat si pe porturile cu care este prevazut.

In cadrul acestor utilizari isi mai face loc si una care completeaza gama celor mai noi tehnologii si caracteristici de pe piata. Aceasta este cea Smart Tv 3D care permite conectarea si navigarea pe internet fara probleme prin realizarea unei conexiuni Wi-Fi sau prin cablu cu ajutorul portului RJ-45. Indiferent de modul de utilizare si de ceea ce alegeti sa vizionati cu ajutorul Samsung 55JS8500, veti avea si un sunet pe masura si care este dat de sistemul 2.2CH (Front firing) si de iesirea de 40 W RMS. Intrucat am specificat de raportul pret calitate, acesta este conditionat in primul rand si de pretul care poate speria in prima faza unele persoane.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 29 ianuarie 2020 la:
Video pentru: "Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 55JS8500: Transfomati intreaga locuinta"
Galerie foto: "Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 55JS8500: Transfomati intreaga locuinta"

samsung 55js8500_2.jpg
samsung 55js8500_6.jpg
samsung 55js8500_5.jpg
samsung 55js8500_4.jpg
samsung 55js8500_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro