Tehno News RO

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS8500: Nu doar utilitate


Locuinta voastra va poate oferi un nivel de confort care sa va raspunda tuturor cerintelor, dar in acelasi timp poate beneficia si de un nivel de performanta sau de ceea ce va poate oferi o experienta cu totul deosebita. Aceasta experienta poate fi generata si de catre utilizarea unor produse electronice care sa va ajute nu doar pentru o simpla relaxare urmarind anumite emisiuni de divertisment sau anumite filme. Samsung 65JS8500 este un produs care va permite sa va bucurati de o experienta cu totul deosebita de fiecare data cand veti alege sa il puneti in functiune.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS8500

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


samsung 65js8500.jpg

Printre beneficiile primite in urma utilizarii acestui televizor Samsung 65JS8500 se afla in primul rand modalitatea de a oferi un aer deosebit locuintei voastre si, mai ales, de a lasa placut surprinsi pe toti cei care aleg sa va treaca pragul. Acest lucru se datoreaza in primul rand modului in care acest televizor este realizat si cand spunem modul in care este realizat ne referim la partea legata de aspectul si forma curbata a ecranului, o forma care este o adevarata inovatie in domeniu. Pe langa acest lucru, veti mai beneficia si de un avantaj oferit de dimensiune, mai ales ca este vorba despre una captivanta de 163 cm pe care diagonala ecranului acestui model o are.

Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS8500

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Aceasta diagonala va genereaza si spatiul de care acest televizor are nevoie pentru a va oferi aceasta experienta deosebita si aici vorbim despre spatiul generat de dimensiunea acestuia functie de modul de utilizare. Mai mult decat o dimensiune, veti beneficia de caracteristici deosebite ale fiecarui continut rulat, iar acest aspect al imaginilor se datoreaza si ecranului tip SUHD cu o tehnologie Nano Crystal Color. Tot in partea de aspect al imaginilor veti beneficia si de ceea ce reprezinta cea mai buna rezolutie de pe piata, fiind vorba despre cea 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli.

Experienta deosebita la fiecare minut
Cu asemenea diagonala si cu forma pe care o are, Samsung 65JS8500 o sa va faca sa ramaneti in fata televizorului pentru a savura fiecare minut dintr-un meci de fotbal sau dintr-un film chiar daca sursa semnalului nu este una UHD 4K. Apropierea imaginilor de calitatea oferita de aceasta rezolutie sau mai bine spus apropierea fata de o imagine reala se datoreaza si partii legate de caracteristicile cu care este prevazut. Intre aceste caracteristici superioare se afla cea Pro UHD Upscaling, Mega Contrast, UHD Dimming, Nano Crystal Color sau Auto Depth Enhancer.

Totusi, beneficiile obtinute in urma utilizarii sale sunt mai multe si se datoreaza si posibilitatilor diverse de utilizare, iar acest lucru implica si prezenta unei tehnologii Smart TV 3D. Aceasta, impreuna cu posibilitatea conectarii la internet folosind tehnologia Wi-Fi integrata sau portul RJ-45, va ajuta sa navigati pe orice site-uri doriti sau sa accesati atat diverse aplicatii cat si jocuri, fara probleme. In gama utilizarilor diverse mai incadram si ceea ce reprezinta posibilitatea de a conecta un sistem de redare a filmelor, un stick de memorie sau o consola de jocuri, iar acest lucru este permis de porturile cu care este prevazut. Avand in vedere ca veti beneficia cu ajutorul Samsung 65JS8500 de tot ce este mai nou si mai bun pe piata, si pretul este unul pe masura acestor caracteristici.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS8500: Nu doar utilitate"




Galerie foto: "Televizor SUHD Curbat Smart 3D Samsung 65JS8500: Nu doar utilitate"

samsung 65js8500_2.jpg
samsung 65js8500_3.jpg
samsung 65js8500_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro