Tehno News RO

Televizor Super UHD LG 60SJ850V: o alt fel de experienta


Cu cat o zi la locul de munca este mai dificila cu atat si partea de relaxare de dupa munca este mai importanta, insa poate conta si modul in care realizati acest lucru, iar pentru asta intra in scena si partea de electronice disponibile.

De cele mai multe ori insa partea de relaxare poate cuprinde asezarea intr-un fotoliu si urmarirea unui anumit program de televiziune si astfel a unei emisiuni de divertisment, a unui film sau de ce nu si a unei competitii sportive. Pentru a fi insa siguri ca toata aceasta activitate are legatura si cu posibilitatea de a va bucura de o experienta audio-video semnificativa, LG 60SJ850V poate fi modelul de televizor care sa va ajute mult.

Televizor Super UHD LG 60SJ850V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


lg 60sj850v.jpg

Ceea ce presupune alegerea acestui model incepe cu partea de pret de achizitie ce poate fi usor mai ridicata, dar in egala masura si nivelul de performnate si caracteristicile pe care le detine vor fi unele mai ridicate. Veti avea in fata voastra un model LG 60SJ850V modern si elegant dar si performant, iar asta se vede si din simpla analiza exterioara a sa, si mai exact a faptului ca este un model usor impunator. Dimensiunea acestuia insa poate varia functie de modul de utilizare, putand opta pentru o utilizare standard cu standul sau, caz in care dimensiunea este una de 1338 x 285 x 827 mm. Pentru cei care vor sa il prinda cu sistemul de prindere de tipul VESA 300x300 atunci spatiul minim necesar pentru asezarea acestuia este de 1338 x 58.7 x 769 mm.

Televizor Super UHD LG 60SJ850V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Si de prezenta
Prin analiza dimensiunii nu ne legam doar de modul de instalare a LG 60SJ850V ci si de faptul ca este un model al carui ecran are o diagonala de 151 cm, si mai mult decat atat mai vine si cu o rezolutie Ultra HD 4K. Aceste lucruri va pot ajuta sa va formati o idee despre cat de frumoase vor fi imaginile afisate pe ecranul acestui model dar si cat de suprinzatoare si interesante vor fi acele programe pe care le urmariti. Pe langa toate acestea mai exista si unele caracteristici speciale ce vor ajuta la apropierea imaginilor de realitate, insa la fel de avantajoasa va fi si partea de utilizare a unui astfel de model pentru o sala de sedinte de exemplu sau pentru functia de monitor.

Gama de utilizari nu trebuie redusa doar la un simplu televizor, iar asta pentru ca veti avea posibilitatea de a va bucura si de o caracteristica Smart care cu ajutorul unei tehnologii Wi-Fi integrate o sa va permita sa accesati internetul si sa navigati fara probleme. Tot ca si posibile utilizari ale LG 60SJ850V mai aveti si un player multimedia integrat pentru rularea diverselor continuturi, dar si prezenta a 3 porturi USB, a unui slot pentru card PCMCIA dar si 4 porturi HDMI. Cu toate aceste elemente si posibilitati de interconectare cu alte deviceuri va mai ramane de analizat partea de experienta audio, iar sistemul pe care il detine acest model este unul Stereo de 2x20W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor Super UHD LG 60SJ850V: o alt fel de experienta"

lg 60sj850v_4.jpg
lg 60sj850v_2.jpg
lg 60sj850v_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro