Tehno News RO

Televizor Super UHD LG 65SJ950V: ceva si mai uimitor


Pentru multi dintre noi alegerea unui televizor a devenit o provocare, si asta pentru ca noile modele tind sa vina cu unele caracteristici care te fac sa analizezi foarte bine ceea ce au de oferit, si daca este ceea ce aveti nevoie. In ceea ce tine de modelele vechi era destul de simplu sa dati peste un televizor care sa fie mai generos in partea de ecran si de dimensiune a acestuia, insa astazi termenul de televizor poate fi putin cam invechit. Daca alegem sa privim la un model precum este LG 65SJ950V atunci putem foarte simplu sa asezam acest model in gama de produse inteligente.

Televizor Super UHD LG 65SJ950V

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 decembrie 2018


lg 65sj950v.jpg

Chiar daca sunt prezente numeroase caracteristici ce il fac avantajos trebuie sa vedem si partea de caracteristici generale pe care le prezinta acest model, iar pentru inceput putem sa ne legam de partea de design modern si usor futurist.

Tot de partea de design avem de legat si ceea ce reprezinta dimensiunea acestui model LG 65SJ950V si alocarea spatiului necesar pentru instalare, fiind posibile insa doua tipuri de utilizare. Puteti opta astfel pentru partea de asezare cu standul cu care este prevazut, caz in care dimensiunea ce trebuie sa o luati in considerare este de 1451 x 289 x 888 mm. Exista si posibilitatea unei utilizari suspendate, iar asta daca luam in calcul compatibilitatea cu sistemul de prindere de tip VESA 300x200, caz in care dimensiunea sau spatiu minim necesar pentru instalare este de 1451 x 57 x 827 mm.

Televizor Super UHD LG 65SJ950V

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 decembrie 2018


Partea functionala
Partea de instalare si de pozitionare a acestui model am vazut-o, dar acum mai ramane ceea ce veti primi in momentul cand ati terminat cu instalarea si sunteti gata sa legati acest model la furnizorii de servicii. Am specificat legarea la furnizorii de servicii pentru ca pe langa o caracteristica de televizor veti mai putea folosi acest model si ca interfata intre diverse gadgeturi, console sau sisteme audio-video si utilizator.

Pentru a putea sa conectati toate acestea va fi nevoie de utilizarea unuia dintre cele 3 porturi USB, a slotului pentru card PCMCIA, a iesirii audio digitale sau a unuia dintre cele 4 porturi HDMI cu care LG 65SJ950V este prevazut.

Tot de conexiune va fi nevoie si daca vreti sa profitati de playerul multimedia integrat al acestui model LG 65SJ950V, iar daca ne referim la caracteristica Smart atunci va fi vorba despre a realiza o conexiune de tip Wi-Fi. Indiferent de ce utilizare aveti in plan pentru acest model, cu siguranta faptul ca discutam despre prezenta unui ecran cu o diagonala de 164cm va avea un cuvant greu de spus in alegerea sa.

La partea de dimensiune impresionanta insa se mai adauga si partea de calitate surprinzatoare, si asta pentru ca este un model Super UHD cu o rezolutie de 3840 x 2160 si caracteristici superioare precum Nano Cell Black, Color Master Engine sau Active HDR cu Dolby vision. O imagine buna trebuie sa fie insotita si de o experienta audio foarte buna, iar sistemul pe care il detine este unul Stereo de 40W.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 18 decembrie 2018 la:Galerie foto: "Televizor Super UHD LG 65SJ950V: ceva si mai uimitor"

lg 65sj950v_2.jpg
lg 65sj950v_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro