Tehno News RO

Toshiba 24W1333G: un televizor potrivit pentru camerele mici


Exista momente in care doresti sa te relaxezi linistit la emisiunea preferata, la un film sau la o competitie sportiva, iar pentru acest lucru este recomandat un televizor care sa te ajute. Daca ai deja un televizor in sufragerie, dar la care ai acces doar dupa ce se termina desenele animate, sau daca ai de lucru in bucatarie si vrei sa nu ratezi episodul din serialul preferat, atunci poti sa apelezi cu incredere la televizorul LED Toshiba 24W1333G HD.

Televizor Toshiba 24W1333G

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


toshiba 24w1333g.jpg

Eleganta si fiabilitate
Incadrarea acestui televizor in aspectul general al camerei in care doresti sa il montezi este dominata de designul sau elegant si suplu care te ajuta sa nu ocupi foarte mult spatiu prin montarea sa. Rama acestuia cu linii foarte atent realizate si care iti sugereaza faptul ca vei avea un produs destul de modern ajuta si la pastrarea aspectului elegant chiar si atunci cand sunt oprite. Spatiul ocupat de acest televizor, daca optezi sa il montezi pe un perete cu ajutorul unui suport special, este de doar 566 x 349 x 46mm, iar daca optati pentru montarea pe un corp de mobilier nu trebuie sa va faceti griji. Modalitatea de realizare a suportului pe care este montat si dimensiunea de 566 x 387 x 163mm il fac foarte stabil si foarte util in cazul in care aveti copii mai mici sau animale de companie.

Televizor Toshiba 24W1333G

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


In materie de aspectul imaginii rulate pe acest televizor sau mai bine spus pe ecranul sau LED HD cu o diagonala de 60cm, veti beneficia de imagini foarte realiste si de o experienta video deosebita. In cazul in care v-ati saturat sa priviti la un laptop, puteti sa conectati laptopul la portul de intrare PC al televizorului si sa beneficiati de imagini mult mai clare si de un timp de raspuns de 8.5 ms. Aceasta caracteristica se aplica indiferent daca doriti sa navigati pe internet sau daca vreti sa utilizati retelele sociale, iar calitatea si claritatea imaginii se datoreaza atat formatului HD cat si contrastului dinamic de 25000:1, a contrastului nativ de 3000:1 si a luminozitatii de 250 cd/mp. Tot in acest domeniu ramanem si in situatia in care vrei sa conectezi o consola de jocuri sau un sistem de redare a filmelor. Acest model de televizor va ofera imagini mult mai clare si o experienta imbunatatita si puteti profita pentru conectarea acestor console de 2 porturi USB sau de portul HDMI cu care este prevazut.

In cazul in care doriti sa impartiti cu cei dragi fie anumite poze sau instantanee sau orice alt fisier de pe un stick de memorie sau un HDD extern, aveti la dispozitie posibilitatea de interconectare a acestor suporturi de memorie prin intermediul portului USB. Toate aceste fisiere sau chiar si un film pot fi redate datorita portului USB, dar mai ales datorita playerului multimedia integrat de care dispune si caracteristicii unghiului de vizibilitate de 176/176 grade. Chiar daca pretul este putin cam ridicat, acesta se companseaza atat prin caracteristicile prezentate cat si prin intreaga utilizare fiabila pe care o are.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Toshiba 24W1333G: un televizor potrivit pentru camerele mici"

toshiba 24w1333g _2.jpg
toshiba 24w1333g _3.jpg
toshiba 24w1333g _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro