Tehno News RO

Uscator de rufe AEG T8DBC49S: ceva mai bun


Spalatul de rufe este o activitate necesara in orice familie, si nu numai, intrucat si cei care au o afacere se pot lovi la un moment dat de nevoia de a spala diverse tesaturi, si nu toata lumea apeleaza la firma de curatatorie.

Daca pentru spalat exista numeroase modele de masini de spalat rufe ce pot fi aduse pentru a face aceasta activitate, cand vine vorba despre partea de uscare a rufelor sau tesaturilor lucrurile se mai complica putin. Varianta cea mai moderna ce poate fi aleasa, si ceea ce poate fi elementul important pentru voi este aducerea unui uscator de rufe AEG T8DBC49S pentru a va ajuta si a prelua multe dintre grijile aferente uscarii de rufe.

Uscator de rufe AEG T8DBC49S

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


aeg t8dbc49s.jpg

Pentru inceput trebuie precizat faptul ca uscarea rufelor afara poate duce la multe probleme pentru voi, si poate fi vorba despre murdarirea acestora prin diverse moduri sau prin unele incidente. In cazul in care discutam despre uscarea la bloc in exterior, poate fi vorba si despre cazul in care rufele voastre vor avea mirosul pe care il are mancarea vecinilor de la etajele inferioare sau poate vor fi aruncate pe jos.

Cu siguranta in ceea ce tine de alegerea si utilizarea unui model AEG T8DBC49S trebuie vazuta si partea de spatiu de care veti avea nevoie pentru instalarea sa, intrucat cei care nu au tocmai o locuinta spatioasa vor renunta la un astfel de ajutor.

Partea de asezare si de instalare este legata atat de faptul ca uscatorul masoara 60cm in adancime cat si de faptul ca este vorba despre un model cu incarcare frontala, si trebuie tinut cont si de deschiderea hubloului.

Uscator de rufe AEG T8DBC49S

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


Mai sigur
Partea de instalare nu este una problematica decat pentru cei care au o locuinta foarte redusa ca si suprafata, dar trebuie sa puneti in balanta si partea de utilitate nu doar de pozitionare, iar in aceasta directie AEG T8DBC49S poate sa fie mai avantajos si decat alte modele. Putem sa aducem in discutie pentru inceput capacitatea de incarcare a acestui model si mai exact faptul ca veti putea sa uscati o cantitate de pana la 9 kg de rufe, ceea ce nu este deloc putin. Daca este sa luam ca exemplu posibilitatea de a avea mai multe rufe si astfel de a spala de mai multe ori pana masina de spalat deruleaza un program, uscatorul va usca rufele deja spalate. Indiferent de cantitate de rufe sau indiferent de ce tesaturi veti avea de spalat, AEG T8DBC49S aduce si un numar de 10 prorgame ce pot fi utilizate functie de nevoi sau de preferinte, si putem mentiona programe precum cel antisifonare, bumbac sau cel de Eco mode si Outdoor.

Nu trebuie sa ignorati nici partea de control a acestui uscator cu condensare si cu pompa de caldura, si veti avea un panou ce permite o combinatie intre un control electronic si unul digital. Toata functionarea si utilizarea mai trebuie privite si din perspectiva consumului de energie electrica, si asta pentru ca acest model de uscator este pozitionat in clasa de eficienta energetica A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro