Tehno News RO

Uscator de rufe Beko DE8434RX0M: ceea ce va trebuie


Cu siguranta cand vine vorba despre posibilitatea de a avea mai mult confort pentru voi si pentru familia voastra sunt multe lucruri de care va puteti lega sau sunt multe elemente pe care le puteti aduce in slujba voastra.

Daca discutam despre o familie mai numeroasa sau despre un loc si o afacere sau activitate ce necesita spalarea unei cantitati mai generoase de rufe atunci o masina de spalat rufe incapatoare nu este singurul element necesar. Puteti foarte simplu sa aduceti langa voi si un uscator de rufe precum ar fi Beko DE8434RX0M, iar pe urma sa va lasati impresionati de avantajele pe care le poate oferi fara nici un fel de efort.

Uscator de rufe Beko DE8434RX0M

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


beko de8434rx0m.jpg

Pentru inceput rolul unui uscator de rufe poate fi acela de a va ajuta sa scapati mai repede de rufele spalate dar in acelasi timp acest lucru inseamna automat si eliminarea necesitatii unor metode improvizate de uscare.

La fel de simplu un astfel de produs sau model va poate ajuta sa preveniti si necesitatea respalarii rufelor datorita faptului ca prin uscarea lor afara acestea putea fi patate sau murdarite din diverse motive. Trebuie sa vedem totusi si unde va fi asezat acest model intrucat pentru o locuinta redusa ca si suprafata, un numar mai mare de electrocasnice inseamna mai putin loc liber, dar pentru Beko DE8434RX0M dimensiunea este una de 84.6 cm in inaltime, 59.5 cm in latime si 60.9 cm in adancime.

Uscator de rufe Beko DE8434RX0M

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Si ceea ce va ajuta
Fiind un uscator de rufe cu incarcare frontala, partea de utilizare nu este una forte complicata ci dimpotriva, dar partea de panou de control permite un control complet asupra tuturor setarilor dorite pentru a usca rufele.

Veti avea prezent astfel la acest model Beko DE8434RX0M un panou de comanda digital ce va pune la dispozitie programe de uscare precum Camasi 30 minute, improspatare, sintetice, delicate, sau pentru cei mai activi un program de uscare Sport. Exista beneficii si pentru cei care poate au copii mici, iar asta prin intermediul unui program de uscare de tip Baby Protect pentru hainutele lor, prin posibilitatea blocarii accesului la interfata sau prin avertizarea terminarii programelor.

Trebuie sa vedeti insa si alte elemente aduse de Beko DE8434RX0M, si asta prin faptul ca este un model cu condensare si cu pompa de caldura, dar si un model cu tehnologii precum Smart Dry- Heat Pump, Optisense sau Aquawave. Cu o capacitate de incarcare de pana la 8 kg veti putea sa scapati repede de rufele proaspat spalate, si veti putea opta si pentru programarea intarziata sau temporizarea programarii, iar afisajul o sa va arate si timpul ramas sau statusul programului. Nu va mai ramane de facut decat sa vedeti partea de eficienta a unui astfel de model, iar asta poate fi data si de pozitionarea in clasa A de eficienta energetica la uscare dar si in clasa A++ de eficienta energetica. Pentru multi poate fi o problema partea de zgomot aferent functionarii unui uscator de rufe, dar nivelul la care poate ajunge acest model este unul de pana la 65 dB.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Galerie foto: "Uscator de rufe Beko DE8434RX0M: ceea ce va trebuie"

beko de8434rx0m_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro