Tehno News RO

Uscator de rufe Beko DH8544RX: fara mizerie


Pentru orice locuinta curatenia este sau poate fi pe primul loc, iar prin curatenie se intelege si posibilitatea de a spala rufele murdare. Daca este vorba si despre o familie cu copii mici sau una mai numeroasa cu atat mai mult accentul se poate pune pe aceasta parte. Tot ceea ce va poate oferi tehnologia in acest sens este o masina de spalat rufe pe care sa o folositi in sprijinul vostru, dar pe langa asta ar mai fi nevoie si de un mod de uscare avantajos al rufelor. Pentru cei traditionali partea de uscare ar putea fi lasata in voia naturii si in voia caldurii de afara sau din unele parti ale casei, dar pentru cei mai moderni aceasta etapa poate fi realizata de Beko DH8544RX.

Uscator de rufe Beko DH8544RX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


beko dh8544rx.jpg

Alegerea uscatorului de rufe ca si modalitate principala de uscare a rufelor spalate poate fi un plus pentru orice locuinta dar si pentru acele activitati din domeniul turismului, si nu numai, in care trebuie spalata o cantitate destul de mare de rufe murdare. Ceea ce ofera acest model Beko DH8544RX mai exact sunt caracteristici ce permit aducerea sa in ajutorul oricarui posibil utilizator si in sprijinul oricarei posibile locuinte fara a va pune multe probleme. Veti putea sa optati pentru instalarea sa fara probleme intrucat gabaritul este si el unul destul de prietenos si masoara 60.9 cm in adancime, 59.5 cm pentru latime, 84.6 cm in inaltime, iar pentru partea de trasnport acest model cantareste 51 kg. Tot ca si element important pentru asezarea sa in locul ales de dumneavoastra este partea de incarcare frontala iar asta datorita unui hublou cu o deschidere standard.

Uscator de rufe Beko DH8544RX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Fara surprize
Comparativ cu alte modalitati si mijloace de uscare Beko DH8544RX poate fi privit si ca un model ce elimina eventuale surprize neplacute pentru partea de uscare cu pete, sau cu probleme si intr-un timp indelungat.

Oferta in acest sens este data si de lista de programe pe care o pune la dispozitie, si veti avea un numar destul de mare, mai exact 16, fiind o gama variata, si putem incepe cu cele clasice precum programul pentru lana, sintetice, delicate sau mix. Daca trecem la gama mai speciala atunci poate veti utiliza un program precum cel gata de impaturit, programul pentru calcare usoara, pentru improspatare sau poate de bedding.

La capitolul tehnologii pe care le ofera un astfel de uscator de rufe destul de incapator cu o capacitate de incarcare de 8 kg veti avea tehnologia OptiSens, Aquawave, Eco Gentle-Heat Pump sau motorul ProSmart Inverter. Dupa tehnologie nu ar fi rau sa vedeti si partea de functii, iar intre cele speciale vom avea programarea temporizata, senzorul de umiditate, lumina interioara, ajustarea nivelului de uscare. Daca sunt prezenti si uni copii atunci putem sa discutam despre programul de uscare de tip Baby Protect dar si de posibilitatea utilizarii unei functii Child Lock. In toata utilizarea, cel mai mult poate sa conteze pentru anumite persoane zgomotul de 66dB produs in timpul functionarii sau eficienta energetica a modelului Beko DH8544RX, specifica clasei A+++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro