Tehno News RO

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B: modernitatea dorita


Atunci cand iti cumperi un uscator de rufe, vrei ca acesta sa faca o treaba cat mai buna, dar, daca tot faci o investitie, adesea iti doresti nu doar cerinta de baza, ci si multe alte functii si o calitate generala cat mai buna a acestui produs.

Un model ca acest uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B e unul care intruneste foarte multe cerinte de calitate, de aceea, multi oameni il si prefera.

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


electrolux perfectcare800 ew8h458b.jpg

Acest produs este un uscator cu pompa de caldura. Incastrarea sa este standard, iar incarcarea lui se face in mod frontal. Panoul de comanda este de tip Touch Screen. In total, aparatul are 12 programe. Aparatul este un consumator foarte mic de energie, un lucru foarte avantajos, de aceea, face parte din clasa de eficienta energetica A++. Eficienta energetica la uscare este echivalenta cu clasa B.

Uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


Mai multe despre produs
Modelul de uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B are o adancime de 60 de centimetri, o latime de 60 de centimetri si o inaltime de 85 de centimetri. Alimentarea aparatului se face in mod electric. Capacitatea sa de incarcare este de opt kilograme. Deschiderea hubloului se face pe partea dreapta.

Nivelul de zgomot atins de produs este de 66 de decibeli.

Printre programele si functiile de care dispune aceasta uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B se numara programarea intarziata, uscarea rapida si programul pentru bumbac, dar si tehnologiile SmartSense, GentleCare si SensiCare. Datorita sistemului GentleCare, de exmeplu, poti sa usuci rufele la o temperatura foarte mica, aproape la jumatate din cea pe care o ating uscatoarele conventionale, pentru ca acestea sa nu fie expuse la prea multa caldura, care ar putea sa le dauneze, in timp. Prin tehnologia SensiCare, se va regla durata uscarii tinand cont de nivelul de umezeala pe care il are incarcatura de rufe pe care ai pus-o in acest uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B. Asadar, poti sa faci economie mare nu doar de timp, dar si de energie, fara ca ingrijirea rufelor sa fie compromisa in vreun fel. Modelul de uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B are cicluri personalizate, dar si ingrijire personalizata. De exemplu, sistemul DelicateCare are rolul important de a regla temperatura, dar si miscarea, tinand cont de tipul de tesatura pe care il au rufele, pentru a oferi cea mai buna ingrijire posibila, pastrand calitatea pe care o au hainele.

Sistemul SmartSense pe care il regasim in acest aparat poate sa detecteze umiditatea tuturor articolelor dintr-o anumita incarcatura. Lucrul acesta inseamna, mai exact, ca toate rufele tale vor fi uscate in mod uniform, dar si ca vor fi protejate de supraincalzire, pentru a face uscarea sa fie perfecta. Prin programe ca asternut de pat XL sau mixt XL, poti sa usuci o incarcatura mai mare de rufe, fara sa fie nevoie sa apelezi la cicluri mai multe, facand economie de energie si de timp. De aceea, modelul de uscator de rufe Electrolux PerfectCare800 EW8H458B este unul pe care il poti achizitiona cu cea mai mare incredere, pentru ca nu vei fi dezamagit de calitatile sale extraordinare.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro