Tehno News RO

Uscator de rufe Indesit EDPA 745 A1 ECO EU: gata cu disconfortul


Pentru mai toti dintre noi partea de spalare a rufelor poate fi usor problematica din prisma necesitatii spatiului pentru uscare a acestora, iar asta ne poate duce la unele variante improvizate si de multe ori nu foarte eficiente. Veti avea ca si exemplu posibilitatea de a utiliza unele uscatoare extensibile sau poate unele dispozitive de prin baie sau balcon, dar care in acelasi timp ocupa si foarte mult spatiu si pot duce si la formarea de foarte mult condens. Varianta care ar putea sa va scuteasca de foarte mult disconfort este data de posibilitatea de a utiliza un uscator de rufe, si mai mult de a utiliza unul avantajos ca pret, si nu numai, precum Indesit EDPA 745 A1 ECO EU.

Uscator de rufe Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 22 februarie 2019


indesit edpa 745 a1 eco eu.jpg

Exista si persoane care poate stau la casa si care elimina din start utilizarea si utilitatea unui uscator de rufe prin prisma faptului ca pot usca rufele afara, dar in acelasi timp acele persoane ar putea sa isi imagineze posibilitatea de a ploua pe rufele lor intinse la uscat sau murdarirea lor. Ceea ce poate aduce insa Indesit EDPA 745 A1 ECO EU este beneficiul de a avea rufe curate, igienizate si uscate intr-un timp avantajos, intr-un mod sigur dar si cu un minim de efort pentru toata lumea.

Pentru a beneficia de tot ceea ce are de oferit acest model veti avea nevoie sa priviti si la gabaritul pe care il are si care ii poate dicta locul in cadrul locuintei voastre sau afacerii voastre. Veti avea asadar nevoie de un spatiu de minim 61 cm in adancime, de minim 59.5 cm in latime si 85 cm in inaltime, dar mai trebuie sa vedeti si faptul ca este cu incarcare frontala si cu o deschidere spre stanga a hubloului.

Uscator de rufe Indesit EDPA 745 A1 ECO EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 22 februarie 2019


Si gata cu munca
Ceea ce tind sa faca mai toate electrocasnicele este sa elimine sau sa minimizeze partea de efort pe care trebuie sa il depunem pentru treburile casnice, iar asta face si Indesit EDPA 745 A1 ECO EU daca il veti alege, si cu un consum redus specific clasei A+. Va va pune in primul rand la dispozitie o capacitate de incarcare de pana la 7 kg de rufe, asta datorita gabaritului dar si cuvei cu care este prevazut, si al carei volum este de 112 l, iar partea de functionare efectiva este data de faptul ca este un model de uscator cu condensare. Chiar daca este importanta si partea de capacitate de incarcare veti avea si partea de conditii si de stabilire a acestora pentru a obtine rezultate foarte bune, iar lista de programe va ofera un numar de 17 posibile programe. Intre acestea veti avea posibilitatea de a alege unele programe in functie de tesatura din care sunt realizate rufele dar si programe mai speciale cum ar fi o uscare delicata sau poate o uscare mixta. Pentru cazul in care vreti sa stiti exact cand va fi gata programul de functionare a Indesit EDPA 745 A1 ECO EU veti putea sa alegeti voi ora prin programare intarziata sau sa fiti anuntati de sistemul de avertizare acustica la terminarea programului.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 22 februarie 2019 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro