Tehno News RO

Uscator de rufe Miele TCE530WP Active Plus: alegerea buna


In momentul in care trebuie sa cumperi un uscator de rufe, analizand oferta dintr-un magazin, poti sa observi usor ca aceste aparate, chiar daca au aceeasi caracteristica de baza, cea de uscare a rufelor, au si foarte multe diferente, care, in unele cazuri, pot fi cu adevarat notabile. Un produs ca acest uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus e unul pe care il poti analiza cu mare atentie, deoarece te va incanta din toate punctele de vedere.

Uscator de rufe Miele TCE530WP Active Plus

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


miele tce530wp active plus.jpg

Ce e impotant de stiut despre uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus
Produsul acesta este de tip uscator cu pompa de caldura. Incastrarea sa este standard. Incarcarea in produs se face frontal. Panoul sau de comanda este digital. In total, aparatul are 11 programe. Eficienta energetica este un aspect foarte important atunci cand iti cumperi un astfel de produs, de aceea, faptul ca aparatul face parte din clasa A++ iti ofera un motiv foarte bun pentru care sa investesti in el.

Modelul de uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus are culoarea alba. Acesta are dimensiunile urmatoare: 59.6 de centimetri (latimea), 85 de centimetri (inaltimea) si 58 de kilograme (greutate). Cablul sau de alimentare are o lungime de doi metri.

Uscator de rufe Miele TCE530WP Active Plus

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Alimentarea produsului se face electric. Capacitatea sa de incarcare este de opt kilograme. Consumul de putere inregistrat de uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus este de 1.73 kW/h in timpul programului standard. Nivelul de zgomot pe care il atinge modelul este de 66 de decibeli. Hubloul sau se poate deschide pe partea stanga.

Ca functii speciale, modelul de uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus se bucura de pompa de caldura, la care se adauga si precalcarea. Printre programele de uscare se numara camasile, lana express, impermeabilizare si denimul. Modelul dispune si de tehnologia EcoDry Perfect Dry. Referitor la partea de design, acest produs se remarca prin faptul ca poate fi asezat suprapus, poate fi dispus alaturi de masina de spalat rufe, are glisare catre interior, dar si balama pentru usa pe partea stanga, lucru care fac aparatul sa fie unul cu adevarat special. Pentru rezultatele de uscare dorite, aparatul dispune de PerfectDry, FragranceDos si inversarea inteligenta a tamburului.

Tamburul sau are profilul de fagure brevetat. Incarcarea maxima pe care ti-o permite acest uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus este de opt kilograme.

Ca sa te bucuri de un confort cat mai bun, modelul prezentat include startul intarziat cu pana la 24 de ore, iluminarea tamburului cu tehnologia LED, un indicator de numaraotare inversa pentru timp, scurgerea condensului este integrata, dar si un recipient pentru condens. Ca optiuni de uscare, modelul include actiunea anti sifonare, rotirea blanda, dar si semnalul acustic. Pentru calitatea superioara necesara, aparatul are un panou forntal emailat, dar si nervuri moi.

Acest model de uscator rufe Miele TCE530WP Active Plus are o perioada de garantie inclusa in pret de 24 de luni, un aspect foarte atractiv, la care se aduaga si un pret de achizitionare, care, desi nu e mic, este egal cu calitatea pe care ti-o ofera acest aparat, care iti va oferi tot ceea ce vrei de la un astfel de produs.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro