Tehno News RO

Uscator rufe Electrolux EDH3488GDE: haine gata de purtat


Alegerea unui uscator de rufe nu este la fel de complicata ca alegerea altor aparate electrocasnice, insa tot trebuie sa acorzi atentie unor detalii atunci cand vrei sa faci achizitionarea. Printre factorii pe care trebuie sa ii iei in considerare se numara capacitatea de incarcare, clasa de eficienta economica si daca modelul pe care l-ai ales dispune de anumite functii care sa-l deosebeasca de alte modele deja existente pe piata aparatelor electrocasnice.

Uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


electrolux edh3488gde.jpg

De exemplu, intr-un magazin de aparatura electrocasnica, un model ca acest uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE, cu siguranta iti va atrage atentia, din mai multe motive. In primul rand, designul sau simplu, dar modern, il face usor de integrat in orice incapere ai alege sa asezi aparatul. Panoul sau de comanda este la fel de usor de folosit, mai ales ca afisajul utilizeaza tehnologia moderna LED pentru prezentarea programelor, duratelor

Uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Informatii despre modelul de uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE
Modelul de uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE este, cu siguranta, unul remarcabil, mai ales datorita functiei Delicate Care, care are grija sa usuce cu o grija foarte mare orice articol ai spala, chiar si daca materialele respective sunt mai delicate si mai greu de spalat, precum casmirul, matasea ori chiar lana, care, de cele mai multe ori, se recomanda sa fie spalata la mana si uscata natural. Astfel, te asiguri ca hainele tale vor avea mereu cel mai placut aspect posibil.

Acest uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE opereaza delicat orice tip de tesatura, avand multe programe care au fost create special pentru a fi ajustata rotatia tamburului, directia si chiar temperatura, luandu-se in considerare tipul de material. Indiferent daca e vorba de matase ori de lana, dispozitivul le va usca mai usor si calitativ.

Referitor la clasa de eficienta, modelul de uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE face parte din clasa A++, facandu-l unul dintre cele mai bune aparate de pe piata. Acest lucru este posibil ca urmare a tehnologiei cu pompa de caldura, care utilieaza temperaturi scazute pentru a usca rufele. Ca urmare, este utilizata chiar si cu pana la 58% mai putina energie ca un uscator similar, dar, care face parte din clasa B.

Un alt lucru care se remarca la modelul de uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE este sistemul inteligent Opti Sense, care poate sa modifice timpul de uscare analizand greutatea incarcaturii, in acelasi timp, monitorizand umiditatea in asa fel incat rufele sa fie mereu uscate intr-un mod cat mai eficient, dar fara ca acest lucru sa se faca in exces. De aceea, nu se va folosi niciodata energie electrica intr-o cantitate mai mare decat va fi nevoie.

Un alt lucru care duce la un consum redus de energie este faptul ca, prin sistemul Eco Flow, nu se foloseste decat un singur filtru sigilat. Astfel, un singur filtru trebuie sa fie pastrat curat, obtinandu-se si un flux mai mare de aer.

Daca vrei un aparat economic si calitativ, poti sa alegi cu incredere acest uscator de rufe Electrolux EDH3488GDE, deoarece se va ridica la standardele tale.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro