Tehno News RO

Uscator rufe Miele TDB 130 WP Eco: pentru rufe uscate usor


De cate ori nu vi s-a intamplat sa vreti sa iesiti undeva si sa aveti puloverul preferat murdar? Bineinteles ca nu va apucati sa il spalati imediat pentru ca uscarea lui dureaza mult. Uscatorul de rufe Miele TDB 130 WP Eco este ajutorul perfect in astfel de situatii deoarece puteti usca hainele rapid si fara batai de cap.

Uscator de rufe Miele TDB 130 WP Eco

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


miele tdb 130 wp eco.jpg

De ajutor pentru oricine
Deja spalatul rufelor ne ia destul timp chiar daca folosim o masina de spalat automata. Trebuie totusi sa sortam rufele, sa alegem programul potrivit si detergentul potrivit.

Uscator de rufe Miele TDB 130 WP Eco

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Dupa spalare, urmeaza bineinteles uscarea, lucru care implica mult timp. Depinde uscarea rufelor si de anotimp. Vara este usor pentru ca datorita temperaturilor ridicate de afara acestea se usuca rapid. Iarna insa, este putin mai complicat deoarece trebuie sa le punem pe calorife, pierdem mult timp, ocupam spatiu si plus de asta vaporii de apa din haine nu sunt benefici pentru casa. Asa ca, de ce sa nu uitati de aceste griji cu un uscator de rufe Miele TDB 130 WP Eco. Este usor de asortat in orice casa, fiind de culoare alba se potriveste de la casele minimalist decorate pana la cele mai colorate.

Se incadreaza perfect indiferent de locul unde doriti sa il amplasati, baie, balcon sau pe hol, sau chiar suprapus, dimensiunile sale fiind de 85x59x63 (IxLxA cm) si are o greutate de 58 de kg. Programele uscatorului de rufe Miele TDB 130 WP Eco se pot selecta cu mare usurinta cu ajutorul discului selector de programe pe care il are inclus.

Performanta conteaza
Desigur ca va ganditi inainte sa achizitionati un nou aparat electrocasnic daca aveti intradevar nevoie de el. Uscatorul de rufe Miele TDB 130 WP Eco este un electrocasnic performant ce va face viata mai usoara deoarece cu ajutorul lui uscarea rufelor devine o joaca de copil fara complicatii.

Un alt gand principal pe care e posibil sa il aveti cand achizitionati un electrocasnic nou, este acela de a nu va incarca factura la energie electrica.

Uscatorul de rufe Miele TDB 130 WP Eco face parte din gama electrocasnicelor inteligente cu un consum redus de energie, el facand parte din clasa de eficienta energetica A++, cu un consum anual de energie in program standard de aproximativ 2.12 kWh. Un avantaj al acestui uscator de rufe este faptul ca puteti sa uscati o cantitate mare de haine, de 7 kg. Are un numar de 11 programe, iar un lucru foarte important este ca detine un program de bumbac si un program rapid Express 20, ceea ce inseamna ca daca va grabiti undeva va puteti usca rapid hainele de care aveti nevoie.

Tipul de incarcare la uscatorul de rufe Miele TDB 130 WP Eco este cel obisnuit, si anume frontala, iar un lucru extrem de important de amintit este faptul ca nu trebuie sa va faceti niciun fel de probleme in privinta zgomotului, avand un nivel de zgomot de centrifugare de 66 dB(A). In plus, daca aveti copii mici, puteti sa stati linistiti deoarece acest uscator de rufe are un sistem de siguranta ce poate fi actionat cu un cod PIN. De asemenea are un indicator de recipient gol, indicator de filtre curate si interfata optica.

Uscatorul de rufe Miele TDB 130 WP Eco, arata bine, este performant, va este de mare ajutor in casa si mai ales cand aveti nevoie urgenta de uscarea rufelor si poate fi achizitionat la un pret avantajos.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Uscator rufe Miele TDB 130 WP Eco: pentru rufe uscate usor"

miele tdb 130 wp eco_4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro