Tehno News RO

Videoproiector Acer H6512BD: din multiple motive


Videoproiectorul pare anume construit ca sa incheie certurile dintre monitoare si televizoare. Putem lua in calcul multe caracteristici ale acestora, putem construi tabele pentru analize complexe, inevitabil vom gasi avantaje si dezavantaje in ambele tabere. La un moment dat, parca pentru a strica petrecerea, putem introduce in ecuatie si videoproiectorul. O prezentare video in sala IT, o conferinta, un film cu prietenii si ar mai fi. Ce pot astepta de la un Acer H6512BD?

Videoproiector Acer H6512BD

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


acer h6512bd.jpg

Constructie simpla, care simplifica utilizarea
Acest videoproiector apartine segmentului Home Cinema Bussines, ceea ce inseamna ca poate fi utilizat atat in incaperile mici, intr-o camera acasa, cat si in incaperile de dimensiuni mari, distanta recomandata pentru o functionare optima fiind cuprinsa intre 0,78 si 7,6 metri. Unul din avantajele folosirii tehnologiei DLP (digital light processing) e posibilitatea construirii aparatelor cu dimensiuni si greutate reduse. Videoproiectorul Acer H6512BD are o lungime de 315 mm, latime 214 mm si grosime de 98 mm. Greutatea e de aproximativ 2,7 kilograme, dimensiuni care permit utilizarea lui in activitati care necesita o mobilitate medie.

Videoproiector Acer H6512BD

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


Nivelul sunetului de doar 31 db face posibila folosirea videoproiectorului si in camere mici, iar datorita sistemului de control al deplasarii lentilelor, se poate proiecta imaginea intr-un loc anume ales, fara a schimba pozitia aparatului. Schimbarea rezolutiei sau alegerea sursei se face prin actionarea telecomenzii, aceste functii simplificand munca celui care foloseste videoproiectorul. Prezenta unui nou semnal video e detectata automat si semnalizata datorita functiei Smart Detection. Posibilitati de conectare oferite de Acer H6512BD: 1 x VGA, 1 x Composite, 2 x HDMI, 1 X USB, 1 x RS-232. Port-urile sunt pozitionate intr-un panou, in spatele aparatului, intr-un mod care face simpla conectarea sau deconectarea dorita. Are incorporat si un difuzor de 3W.

Tehnologii utilizate
Dupa cum am mentionat, functionarea videoproiectorului Acer H6512BD are la baza tehnologia DLP, cu implicatii in calitatea imaginii, culori apropiate de cele naturale, reducerea riscului de burn-in, nu are efect de plasa, Screen Door.

Importanta si de dorit de la un videoproiector performant e obtinerea unor imagini cat mai reale. Exista situatii in care proiectorul si ecranul de pe care se proiecteaza, din cauza mobilierului sau modului de construire al camerei, trebuie pozitionate altfel decat e normal. In aceste situatii apare deformarea dreptunghiului normal al imaginii intr-un trapez deranjant pentru vizionare. Acer H6512BD poate corecta acest trapez, prin functia de keystone. Exista posibilitatea unui zoom de 1,3, pentru situatii in care trebuie observate detaliile dintr-o scena sau dintr-o imagine statica.

Rezolutia nativa este de 1921 x 1080, contrastul de 20000:1. Calitatea culorii si fluidizarea tranzitiei scenelor sunt asigurate de ratele de refresh, 15-100 khz pe orizontala si 24-120 pe verticala si aspectul imaginii de 16:9 4:3.

Numarul de lumeni, 3400, asigura o luminare suficient de puternica pentru alegerea distantei maxime fata de monitor, si anume 7,6 m. Proiectorul foloseste o lampa de 235W, cu o durata de viata de aproximativ 5000 ore.

Concluzie
Acer H6512BD, Full HD, e un videproiector recomandat datorita modului usor de conectare si utilizare in conditii de pozitionare dificila fata de ecranul pentru proiectat, datorita calitatii deosebite a imaginii si nivelului scazut de zgomot, 31 db. Pretul de cumparare e convenabil, reportat la caracteristicile aparatului.

Vezi Ofertele si Reducerile la Videoproiectoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Videoproiector Acer H6512BD: din multiple motive "

acer h6512bd_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro