Tehno News RO

Videoproiector Acer P1185: pana departe!


Pana departe, fiindca videoproiectorul despre care e vorba aici, aparținand gamei business/education, permite montarea la o distanța fata de imagine cuprinsa intre 1 și 11,9 metri. Recomandat pentru sali de curs, sali de conferinta, unde cei care urmaresc activitatea de pe ecran pot fi prezenti in numar mare.

Videoproiector Acer P1185

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 2 aprilie 2020


acer p1185.jpg

Design modern, practic
Videoproiectorul Acer P1185, are o construcție robustă și inteligentă. Poate fi achiziționat în culoarea albă. Are o greutate de doar 2,3 kilograme, la dimensiunile: lungime – 308 mm, lățime 211 mm și grosime de 86 mm. Pe partea superioara, imediat după mecanismul de reglare al lentilelor pentru focusarea imaginii, foarte simplu de utilizat, prin miscarea stanga-dreapta, e pozitionat cursorul pentru alegerea zoom-ului si telecomada, fixata in carcasa aparatului.

Videoproiector Acer P1185

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 2 aprilie 2020


In partea din spate se gaseste panoul pentru alimentare si conectare. Acer P1185 are multiple posibilitati de conectare: HDMI, VGA, S-Video, cititor de carduri, USB Mini B si Analog In. Una din problemele cu care se confrunta adesea utilizatorii de videoproiectoare e acumularea de praf, care duce la slabirea luminozitatii si, prin patrunderea in interior, la o functionare anevoioasa. Acest videoproiector, datorita dotarii sale cu Acer Dust Shield, nu permite actiunea prafului, evitand astfel o serie de probleme. Pentru pozitionare imaginii pe ecran, exista mecanismul de reglaj al inaltimii, amplasat in partea de dedesubt a aparatului.

Tehnologii si caracteristici tehnice
3300 de lumeni si o rezolutie nativa de 800 x 600, dar si un contrast de 20000:1, un zoom de 1.1 si multe functii, printre care Corectarea de saturatie a culorilor, Cele mai bune culori pentru reproducerea imaginilor, Redarea detaliilor in imaginile cu intuneric accentuat, toate acestea participa la performantele videoproiectorul Acer P1185.

Tehnologia DLP, utilizata in functionare, asigura, in primul rand, dimensiunile si greutatea reduse. In ce priveste imaginea, culorile sunt mai naturale si mai durabile, nu exista riscurile aparitiei efectului burn-in, retentia de imagine, ceea ce permite expunerea pe ecran a unei imagini statice pentru un timp indelungat, fapt important in prezentarea materialelor in cursul unei conferinte sau in activitatile didactice. Nu apar pixelii morti si nici probleme de convergenta.

Proiectoarele din seria Essential, pentru a usura utilizarea, permit reglarea parametrilor prin accesul la panoul de control, cu noua taste, situat pe partea superioara. In ce priveste sunetul, are incorporat un difuzor de 3 W. Pentru situatiile in care montarea, din cauza geometriei salii in care se foloseste videoproiectorul, nu permite unghiul ideal de proiectie, exista sistemul de corectie keystone.

Astfel, se poate evita imaginea, uneori suparatoare, de forma unui trapez. Tot pentru o mai usoara adaptare la sala unde urmeaza sa functioneze, Acer P1185 are patru variante pentru montarea pe perete. Un avantaj pentru folosirea aparatului in conferinte sau cursuri, e nivelul de zgomot de doar 30 db. Puterea consumata e de 253 W. Lampa are o putere de 200 W si o durata de viata de aproximativ 4000 de ore. Lentilele folosite sunt F = 2,56 – 2,68 mm, f = 22,04 – 24, 14 mm.

Concluzie
Acer P1185, datorita tehnologiei DLP, care ii confera o serie de avantaje, a sistemului Acer Dust Shield si a tehnologiilor ecologie care permit consumul de energie electrica, e un videoproiector performant la un pret foarte accesibil.

Vezi Ofertele si Reducerile la Videoproiectoare

valabile astazi, 2 aprilie 2020 la:Galerie foto: "Videoproiector Acer P1185: pana departe!"

acer p1185_3.jpg
acer p1185_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro