Tehno News RO

Videoproiector BenQ 3D MX704: Un sprijin de nadejde


Modurile in care tehnologia este prezenta in viata noastra sunt multiple, iar acest lucru poate aduce avantaje pentru voi si pentru cei din jur, dar si posibilitatea de a experimenta noi moduri de relaxare sau distractie. Daca este vorba despre un mod de relaxare ce implica rularea unor imagini, filme, emisiuni sau programe, atunci cu siguranta un televizor sau un monitor nu este suficient. Pentru ca un numar cat mai mare de persoane sa se bucure in acelasi timp de aceste experiente video, prezenta unui videoproiector BenQ 3D MX704 poate fi mai mult decat eficienta.

Videoproiector BenQ 3D MX704

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 aprilie 2024


benq 3d mx704.jpg

Apelarea la un videoproiector se poate face in cazul in care se doreste organizarea unor cursuri, a unor workshopuri sau chiar si a unor sedinte in cadrul companiei in care lucrati, iar acest lucru pentru a transmite unele informatii. La fel de simplu, insa, poate fi vorba si de posibilitatea de a organiza o seara de cinema in aer liber, si nu numai, sau poate de vizualizarea unui meci de fotbal la terasa sau, la fel, in aer liber. Indiferent de motivul pe care ilaveti, BenQ 3D MX704 aduce cu sine posibilitatea de a avea un produs modern si surprinzator de usor de utilizat. Pentru utilizare, insa, va fi nevoie sa aveti posibilitatea de a-i asigura un spatiu de minim 331.0 x 129.4 x 246.2 mm, iar acest spatiu trebuie sa fie dispus la o distanta cuprinsa intre 1.52 m si 7.62 m, cat este distanta pana la imagine.

Videoproiector BenQ 3D MX704

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 aprilie 2024


O experienta deosebita
Utilizarea acestui model poate aduce multiple beneficii iar primul este legat de calitatea imaginilor care vor fi proiectate de acest model BenQ 3D MX704 si putem discuta despre unele imagini cu o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Insa nu doar rezolutia este importanta cand vine vorba despre imagini, despre calitatea si claritatea acestora, ci mai intervine si contrastul de 13000:1, posibilitatea de reproducere pana la 1.07 miliarde de culori sau functiile numeroase pe care le ofera. La fel de important insa poate fi si rata de refresh pe verticala, de 23 – 120 Hz, cea pe orizontala, de 15 – 102 kHz, sau utilizarea unui aspect al imaginii de 4:3.

Cu siguranta exista numeroase modele de videoproiectoare pe piata, iar ceea ce face ca acesta sa fie cu mult superior celorlalte modele este prezenta functiei si tehnologiei 3D, dar si posibilitatea de a realiza o conexiune prin intermediul tehnologiei Wireless.

Daca vreti insa sa ramaneti la varianta standard de conexiune prin fir, puteti opta pentru porturile HDMI, cele USB sau poate porturile VGA si cele Audio. In alegerea unui anumit model, insa, ceea ce poate fi cea mai importanta caracteristica este durata de viata a lampii cu care este prevazut, iar, in cazul acestui video proiector BenQ 3D MX704, aveti o serie de moduri de functionare ce pot asigura o durata de viata de pana la 7500 h. Ceea ce mai aduc aceste tehnologii si aceste caracteristici moderne este pretul de achizitie, dar este vorba insa despre un pret relativ avantajos din punct de vedere al raportului pret – calitate.

Vezi Ofertele si Reducerile la Videoproiectoare

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Videoproiector BenQ 3D MX704: Un sprijin de nadejde"

benq 3d mx704_2.jpg
benq 3d mx704_3.jpg
benq 3d mx704_4.jpg
benq 3d mx704_5.jpg
benq 3d mx704_6.jpg
benq 3d mx704_7.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro