Tehno News RO

Videoproiector Epson EB-S31: aparatul pentru sala de sedinte sau clasa


Alegerea unui videoproiector nu pare, la inceput, o decizie grea, multi oameni considerand ca nu exista foarte multe diferente intre modelele acestui tip de aparat. Totusi, exista cel putin o diferenta notabila, pentru ca videoproiectoarele se pot imparti in categoria celor create pentru prezentari si cele care pot fi utilizate pentru a viziona filme, de exemplu (care au nevoie de un contrast mai mare). Ca urmare, tinand cont macar de acest aspect, trebuie sa te hotarasti catre ce directie te indrepti cu acest produs.

Videoproiector Epson EB-S31

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


epson eb-s31.jpg

Ce face modelul de videoproiector Epson EB-S31 sa fie util in sala de sedinte
Un model pe care il poti alege pentru a prezenta cele mai bune proiecte, intr-un mediu propice, este acest videoproiector Epson EB-S31, deoarece are 3200 de lumeni, facandu-l ideal pentru aceasta activitate. Aparatul are si un design foarte placut, cu linii fine si moderne, care ii ofera un aspect diferit, mai ales ca are si culoarea alba.

De asemenea, designul sau este compact, facandu-l foarte usor de transportat oriunde ai avea nevoie de el.Distanta sa de proiectie este normala si trebuie precizat ca aparatul face parte din segmentul Business, avand 3200 de lumeni. Rezolutia sa nativa este de 800 x 600 de pixeli, cu un contrast de 15000:1.

Distanta pana la imagine este de 1.77 – 2.4 metri. Diagonala maxima pentru imagine este de 7.62 de metri, iar cea minima este mult mai mica, de numai 0.76 de metri. Puterea lampii este de 200 W. Durata de viata pe care o are aceasta este de 5000 ore.

Videoproiector Epson EB-S31

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Diagonala display-ului este de 0.55 de inch, iar tehnologia utilizata este de tip 3LCD. Zoom-ul sau este de 1.35 Digital, iar lentilele sunt F = 1.44, f = 16.6. Aspectul de imagine este de 4:3. Drept conectori, acest videoproiector Epson EB-S31 include unul Audio In, unul S-Video In, unul USB Type A, unul USB Tybe B, unul Composite In, unul VGA In si unul HDMI In. Modelul este si audio si are difuzoare cu valoarea de 1 x 2 W.

Dimensiunile acestui videoproiector Epson EB-S31 sunt de 234 x 297 x 77 de milimetri (W x D x H), cu o greutate de 2.4 de kilograme, facandu-l foarte usor de transportat peste tot, de acasa la birou, intre Sali etc, fara nicio problema, de catre oricine. Standardul sau este de 4:3. Ca accesorii incluse pentru acest videoproiector Epson EB-S31 se pot enumera telecomanda, cablul de alimentare, dar si cablul VGA. Puterea consumata este de 277 W. Nivelul de zgomot pe care il produce dispozitivul este de 28 – 37 de decibeli, facandu-l, asadar, un model foarte silentios.

Modelul de videoproiector Epson EB-S31 poate sa afiseze fara nicio problema imagini foarte puternice in culori foarte vii, facandu-le sa fie foarte clare si detaliate, remarcandu-se mai ales cand e vorba de imagini ce sunt in miscare.

De aceea, si pentru ca are un pret foarte mic pentru ceea ce iti ofera, modelul de videoproiector Epson EB-S31 este unul in care ar trebui sa investesti, fara indoiala.

Vezi Ofertele si Reducerile la Videoproiectoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Videoproiector Epson EB-S31: aparatul pentru sala de sedinte sau clasa"

epson eb-s31_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro