Tehno News RO

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA: combina frigorifica de calitate medie


Exista atat de multe optiuni de combine frigorifice la preturi bune incat ar putea sa fie mai greu sa stii pe care sa o alegi. Totusi, nu prea ai cum sa dai gres daca mergi pe mana celui mai mare producator de electrocasnice din lume, iar modelele Whirlpool nici nu sunt atat de scumpe (cel putin nu toate).

Combina Frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 aprilie 2024


whirlpool 6th sense blf 8121 w aqua.jpg

Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA este o combina de clasa medie, asta in privinta pretului si a dotarilor, dar una foarte utila si extrem de incapatoare, asa ca nu prea ai ce sa ii reprosezi. Producatorii au si modele mai bune, dar privind raportul calitate pret, si aceasta isi face treaba foarte bine.

Un model mare, util, desi se putea si mai bine
Sa incepem cu lucrurile mai putin bune. Singurul lucru care i se poate reprosa acestei combine este faptul ca nu are un dispozitiv automat de dezghetare nici pentru frigider, nici pentru congelator. In acest mod, vei fi nevoit sa faci tu toata treaba, manual, ceea ce nu este o mare tragedie, dar ia timp si trebuie sa fii atent la cateva luni sa nu se acumuleze prea multa gheata. In rest insa, nu prea ai ce sa ii reprosezi modelului.

Combina Frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 aprilie 2024


Ca design acestaeste comun, dar nu urat. Culoarea alba este cea standard, dar nu strica, iar inaltimea de 188 cm este cea potrivita pentru un volum mare, de 335 l. Astfel, aparatul este suficient pentru o familie cu mai multe persoane, atat frigiderul cat si congelatorul fiind foarte incapatoare. In rest, usile arata obisnuit, se deschid bine, la fel si cele de la congelator care par rezistente si foarte mobile.

Frigiderul este cel mai mare, asa cum se intampla de fiecare data. Acesta are un volum de 224 l, fiind relativ bine compartimentat. Are patru rafturi din sticla rezistenta, compartiment pentru legume si fructe si alte trei rafturi pe usa. Ofera destul de mult spatiu si poate sa gazduiasca foarte bine si vase de dimensiuni mari. Pe de alta parte, congelatorul este mai mare decat se intampla in cazul altor combine. Nu ajunge sa fie la fel precum frigiderul, dar cu 111 l si trei compartimente este destul de mare si incapator.

Mai ramane sa discutam si despre eficienta energetica. Din acest punct de vedere, combina nu este cea mai grozava, dar nici rea nu este. Se incadreaza in clasa A+ si consuma 308 kW/h, un numar acceptabil pentru un model care este mult peste medie in privinta volumului.

Toate acestea fiind spuse, nu mai ramane sa adaugam decat ca Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA este o combina frigorifica de clasa medie, cam din orice unghi am privi la ea. Are performante bune si este incapatoare, dar cum inca trebuie sa intervii manual pentru a o dezgheta, nu se poate spune ca este atat de moderna. Dar la 335 l, isi poate gasi locul in orice bucatarie. Si nici nu este prea scumpa, oferind un raport foarte bun in privinta calitatii si a pretului de achizitie.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 20 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Whirlpool 6th Sense BLF 8121 W AQUA: combina frigorifica de calitate medie"

whirlpool 6th sense blf 8121 w aqua _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro