Tehno News RO

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX: o combina ideala pentru prospetimea alimentelor


Nevoia de alimente proaspete si de hrana sanatoasa este prezenta in fiecare zi, dar mai ales in zilele calde de vara. Datorita acestor lucruri vei avea nevoie de tot ajutorul posibil in pastrarea prospetimii alimentelor tale, a hranei pregatite, dar mai ales a fructelor sau bauturilor reci. Un ajutor eficient iti este dat de catre combina frigorifica Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX.

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


whirlpool 6th sense blf 8122 ox.jpg

Cu un design clasic, aceasta combina poate fi incadrata in orice bucatarie. Spunem un design clasic intrucat are o nuanta metalizata si manerele incorporate, iar nuanta neagra a acestora vine sa ii dea si un aer usor elegant. Privita din exterior, mai putem indentifica pe langa aceste detalii si modul de repartitie, cel cu frigider in partea superioara si congelator in partea inferioara, dar mai ales dimensiunea destul de impunatoare de 1885 x 595 x 655mm.

Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Deschizand usile acestei combine observam modul de aranjare la interior si de repartitie a volumului net total de 339 litri. Dupa cum am spus, in partea superioara gasim frigiderul cu un volum net de 228 litri si compartimentat cu ajutorul a patru rafturi din sticla foarte rezistenta. Datorita posibilitatii de pozitionare, functie de necesitatile fiecaruia, dar si a materialului din care sunt realizate, puteti pastra in frigider si recipiente mai voluminoase sau mai grele. In partea de jos a frigiderului gasim un alt avantaj al acestei combine, si anume recipientul de fructe si legume Maxi Box care te ajuta sa ai mereu la indemana atat fructe cat si legume proaspete pentru intreaga ta familie si pentru toate retetele pe care le doresti. Pe usa acestuia mai gasim inca trei rafturi pentru a pastra sticle sau recipiente mai inalte sau chiar oua. Coborand la congelator, acesta are o repartitie a volumului net total de 111litri in trei compartimente, fiecare cu dimensiune diferita. Cel mai util dintre toate este cel de la mijloc, de dimensiunea XXL, tocmai pentru a te ajuta sa pastrezi toate alimentele pe care le doresti, chiar si unele caserole mai inalte.

Un ajutor oricand ai nevoie
Trecand la aspectul functional, intrucat vorbim despre o combina frigorifica Whirlpool cu al saselea simt, aceasta dispune de o retea intreaga de senzori care vor ajuta la stabilirea temperaturii optime pastrarii alimentelor intr-un timp cat mai scurt si mult mai rapid decat alte produse similare. Aceasta restaurare cu o viteza de pana la 5 ori mai mare iti garanteaza sanatatea alimentelor si persoanelor care urmeaza sa le consume. Pe langa aceasta tehnologie, mai avem si functia de super racire care ajuta in momentul in care l-ai dezghetat si curatat. Avand un compresor si o clasa climatica N-T, acest frigider are o autonomie de pastrare a temperaturii fara curent de aproximativ 24 de ore, iar in privinta congelatorului avem o capacitate de congelare de 5kilograme in 24 de ore.

Cu un pret putin mai ridicat decat a unor produse similare, aceasta combina compenseaza prin consumul energetic pe care il are. Vorbind despre un consum de 243 kWh/an si o pozitionare in clasa energetica A++, acest produs frigorific este solutia ideala pentru locuinta si bucataria ta, dar si pentru portofelul tau.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Galerie foto: "Whirlpool 6th Sense BLF 8122 OX: o combina ideala pentru prospetimea alimentelor"

whirlpool 6th sense blf 8122 ox _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro