Tehno News RO

Whirlpool AKM 528 AE: Plita incorporabila buna din punctul de vedere al raportului calitate pret


Daca esti adeptul electrocasnicelor incorporabile si deja ti-ai echipat bucataria cu asa ceva, probabil ca in locul aragazului clasic ai ales sa folosesti o combinatie de plita si cuptor. Multe dintre aceste aparate sunt acum electrice, dar plitele pe gaz (si doar cu aprindere electrica) inca se mai afla pe piata, deci poti face si o astfel de alegere, mai ales cum ele sunt si mai ieftine.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 iunie 2020


whirlpool akm 528 ae.jpg

Un model care poate sa atraga atentia este Whirlpool AKM 528 AE. Fara sa iasa in evidenta prin extrem de multe caracteristici, are totusi mari sanse sa reprezinte o alegere decenta, mai ales pentru cei care nu au prea mult spatiu sau locuiesc singuri.

Plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 iunie 2020


O plita nu foarte mare, dar performanta
Asadar, modelul Whirlpool AKM 528 AE este unul care se bucura de patru arzatoare. La prima vedere, el ar fi astfel unul chiar clasic, insa lucrurile nu stau chiar asa (nici foarte departe nu sunt, din fericire). De ce spunem acest lucru? Pentru ca din cele patru arzatoare, unul este mare (asa cum era si de asteptat), dar celelalte sunt mici. Ochiul mai mare este pozitionat in spate, asa ca beneficiezi de un acces foarte bun.

SI controlul este unul foarte simplu si intuitiv. Acesta se realizeaza pe baza unor butoane mecanice, patru la numar (cate unul pentru fiecare arzator), situate in partea din fata. Gratarul pentru arzatoare este inclus in pachet si asa si trebuie sa se intample, data fiind functionarea pe gaz a acestui model.

Oricum, poate sa para destul de ciudat faptul ca Whirlpool a decis sa scoata pe piata si o astfel de plita. Asta pentru ca modelele pe gaz nu prea mai sunt folosite, acum fiind preferate cele exclusiv electrice, mai ales in cazul incorporabilelor. Probabil ca un astfel de aparat este mai ieftin si, pana la urma, toata lumea are o conexiune la gaz (sau cel putin cei care vor o bucatarie cu incorporabile). Totusi, aprinderea ramane una electrica, deci sistemul este mai sigur si tot va trebui sa bagi in priza plita.

Cat despre cablu, acesta este un pic prea scurt, masurand doar 0.85 cm. Deci, fie vei monta o priza aproape de plita, fie o pui pe aceasta aproape de priza. Cat priveste designul lui Whirlpool AKM 528 AE, el este unul clasic, iar dimensiunile plitei sunt de 4 x 59 x 52 cm (nisa are 2 x 55.8 x 48 cm). Culoarea este una pretentioasa ca nume, mai exact avena, dar pana la urma aceasta este un galben de vara, care arata bine.

Desi nu se poate spune ca este modelul perfect, plita incorporabila Whirlpool AKM 528 AE este una buna, mai ales daca esti fanul alegerilor mai clasice. Aceasta are un sistem de functionare pe gaz, dar cu aprindere electrica, lucru care ii ofera un nivel superior de siguranta. Cat despre raportul dintre pret si calitate, acesta este cel corect. Aparatele incorporabile sunt in general mai scumpe si este bine ca modelul de fata reuseste sa fie un pic mai ieftin si mai usor de cumparat pentru romanul obisnuit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 4 iunie 2020 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro