Tehno News RO

Whirlpool AKZM 693 MR/R : Daca vrei un cuptor incorporabil de clasa


Cuptoarele incorporabile incep sa fie si la noi o moda si de aceea este foarte important sa poti alege doar cele mai bune produse de pe piata. Si printre acestea se regasesc si cateva de calitate cu adevarat premium, adica modele care pot sa fie folosite chiar si in scop profesionist, desi sunt realizate pentru acasa. Whirlpool, cea mai mare firma de electrocasnice din lume ofera si ei un model din aceasta categorie. Whirlpool AKZM 693 MR/R 6th Sense este, din toate punctele de vedere, un cuptor foarte bun si are toate sansele sa fie apreciat de cei care se afla in cautarea unui astfel de aparat.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 693 MR/R

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


whirlpool akzm 693 mr.jpg

Pentru ca este un produs incorporabil, ar fi bine sa incepem cu dimensiunile acestuia. Modelul nu este mic, avand 59.5 x 59.5 x 56.4 cm si 40 de kilograme. Asadar, daca ai deja aranjamentul facut in bucatarie, este bine sa masori totul mai inainte pentru a verifica daca se si potriveste.

Cuptor incorporabil Whirlpool AKZM 693 MR/R

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Ca design efectiv, chiar nu ai ce sa ii reprosezi, el prezentandu-se excelent. Este negru, cu o suprafata stalucitoare dar pe care nu se depun amprentele si pe usa din sticla are si un panou de control electronic. Deoarece vine cu multe functii, cu siguranta vei avea nevoie de manualul de utilizare, dar te si obisnuiesti destul de repede cu el. Cat despre capacitate si volum, la 67 de litri este cat multe cuptoare obisnuite de la aragazuri, deci vei putea sa gatesti cam tot ceea ce iti doresti.

Un aparat care iti ofera tot ceea ce iti doresti
Al saselea simt este un sistem care se regaseste la toate electrocasnicele Whirlpool, insa la fiecare face altceva. La cuptoare, asa cum este si acesta, el are rolul de a seta temperatura si timpul de coacere in functie de alimentele care sunt pregatite. Acesta nu este insa singurul sistem pe care il utilizeaza cuptorul Whirlpool AKZM 693 MR/R. Printre functiile sale se regasesc cele de decongelare, maxi cooking (adica la temperatura ideala pentru bucatile mari de carne), Cook 4 (gatirea simultana a trei preparate diferite), incalzire rapida si rumenire. In plus, cuptorul are si o memorie care mentine 10 retete la alegere pentru a le utiliza oricand vrei.

Un alt sistem util este Ready to Cook, acesta avand rolul de e porni cuptorul imediat, fara sa fie nevoie de preincalzire. Whirlpool AKZM 693 MR/R vine si cu accesorii, asa cum sunt cele doua gratare si o tava si in general ofera o functionare de cea mai inalta calitate. La toate acestea se adauga autocuratarea prin piroliza (deci fara efort), programare intarziata si sistemul de blocare a usii in timpul functionarii.

Cat despre consum, acesta nu este unul foarte mare. Aparatul face parte din clasa energetica A+ si pe ora consuma in jur de 1 kw.

In concluzie, Whirlpool AKZM 693 MR/R 6th Sense este de departe unul dintre cele mai bune cuptoare electrice incorporabile de pe piata. Si pretul sau este unul pe masura, care il transforma intr-un produs mai exclusivist, dar una peste alta, aparatul isi merita banii. Cu el poti face tot ceea ce iti doresti, iar rezultatele vor fi mereu rapide si delicioase.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare Incorporabile

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:




Video pentru: "Whirlpool AKZM 693 MR/R : Daca vrei un cuptor incorporabil de clasa "




Galerie foto: "Whirlpool AKZM 693 MR/R : Daca vrei un cuptor incorporabil de clasa "

whirlpool akzm 693 mr_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro