Tehno News RO

Whirlpool AMW 505 IX: cuptor cu microunde incorporabil


Avantajele unui cuptor cu microunde sunt multiple si foarte cunoscute majoritatii. Astfel, acestea pot sa incalzeasca mult mai repede mancarea, sa dezghete produsele alimentare in doar cateva minute si pot chiar si sa sterilizeze biberoanele ori alte obiecte care ar necesita un astfel de tratament. Un astfel de model care este si incorporabil are, de obicei, mai multe functii moderne si, in plus, va fi cu mult mai estetic in bucataria ta. Un astfel de aparat este si modelul de cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 505 IX.

Cuptor cu microunde Whirlpool AMW 505 IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


whirlpool amw 505 ix.jpg

Acest model de cuptor cu microunde incorporabil are o capacitate foarte mare, de 40 de litri, iar cuptorul are o putere de 900 de W. Produsul dispune si de un grill cu o putere de 1600 W. Suportul pe care il vei folosi pentru a gati are si el un diametru mare, de 36 de centimetri. Greutatea produsului este de 30,8 kilograme. Acest model este realizat din inox si are si culoarea acestuia. Inoxul este unul de calitate, de tip anti -amprenta.

Cuptor cu microunde Whirlpool AMW 505 IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Printre functiile pe care le include modelul de cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 505 IX se numara al saselea simt, incalzirea rapida, dezghetarea, Jet Start, Jet Stream si Jet Defrost, precum si un sistem 3D pentru distribuirea cat mai buna a microundelor. Nivelul de putere pentru acest produs ajunge pana la opt. De asemenea, mai trebuie mentionata si functia Turbo, precum si cea de Protectie Copii.

Functia al saselea simt
Acest produs include o serie de caracteristici care il vor face sa fie foarte util in bucataria ta. Printre acestea se numara al saselea simt, care are rolul de a monitoriza energia pe care o absorb alimentele, fie ca e vorba de legume, de carne de vita, de pui sau de peste, determind astfel care sunt timpul si temperatura cele mai potrivite pentru a gati.

Al saselea simt al acestui cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 505 IX poate sa monitorizeze schimbarile. Astfel, caldura care se pierde, in mod normal, in momentul in care deschizi usa aparatului, nu va mai afecta procesul de gatire, pentru ca acest cuptor cu microunde incorporabil prezinta functia de adaptare a temperaturii si a timpului pentru o preparare cat mai potrivita, conditiile cele mai bune fiind restabilite inapoi cat mai repede.

De asemenea, datorita celui de-al saselea simt inclus in acest cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 505 IX, procesul de gatire este monitorizat in mod constant, primind mereu informatii legate de acesta, feedback-ul fiind afisat pe un ecran mare care se utilizeaza usor si este sensibil la atingere. Panoul de comanda este electronic, iar tipul de afisare al ecranului foloseste tehnologia LCD. Astfel, nu va mai trebui sa verifici constant nivelul de preparare al mancarii si iti vei putea face treburile in liniste in continuare.

Alege sa gatesti folosind acest cuptor cu microunde incorporabil Whirlpool AMW 505 IX si treburile casnice vor fi ca si terminate, multumita rapiditatii cu care acesta poate sa gateasca orice tip de mancare.

Vezi Ofertele si Reducerile la Cuptoare cu Microunde Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro