Tehno News RO

Whirlpool AWO/C61000: Masina de spalat Whirlpool este mai ieftina


Cumpararea unei masini de spalat rufe implica acordarea asupra unor detalii variate, precum consumul de apa si de energie, dimensiunea acesteia si programele de care dispune. Desigur, un factor important pentru foarte multi oameni este reprezentat de costul de achizitionare, fiind destul de greu de gasit un echilibru intre un pret mic si un produs de calitate.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


whirlpool awo c61000.jpg

O exceptie de la aceasta regula este masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000. Inainte de analizarea functiilor sale si a pretului, se remarca foarte usor exteriorul sau modern. In partea sa stanga se afla ecranul LCD pe care se afiseaza programul selectat, temperatura etc; pe mijloc a fost amplasat butonul pentru alegerea programelor, iar in partea dreapta este sertarul pentru detergent si balsam. Dimensiunile sale sunt de 85 x 59.5 x 52 centimetri (I x L x A), iar tamburul are un volum de 46 de litri. Acesta a fost produs din otel inoxidabil, in timp ce cuva este realizata din polipropilena.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Specificatii
Datorita tehnologiei unice Al saselea simt al modelului Whirlpool AWO/C61000, produsul este foarte usor de folosit, facand economii foarte mari de resurse si obtinand intotdeauna cele mai bune rezultate pentru spalare.

Economia inregistrata se realizeaza prin trei trasaturi inovatoare: simtul, adaptabilitatea si controlul. Astfel, deoarece simte, senzorul poate sa detecteze exact dimensiunea incarcaturii inainte ca ciclul sa fie activat, datorita adaptabilitatii senzorul va adapta cat mai bine cantitatea de apa pentru totalul de rufe introduse, iar controlul face ca timpul si energia care sunt necesare pentru spalarea unei incarcaturi de rufe sa fie adaptate exact.

Masina de spalat rufe Whirlpool AWO/C61000 include tehnologia inovatoare Clean+, care a fost dezvoltata de catre Whirlpool, aceasta reprezentand un ciclu special multifazic ce, prin combinarea cu un aditiv special care lupta contra petelor, va optimiza performanta fiecaruia dintre agentii activi, obtinandu-se cele mai bune rezultate de spalare. De asemenea, se pot obtine performante de calitate chiar si atunci cand se foloseste o temperatura mai mica a apei.

Acest model dispune si de posibilitatea de a indeparta foarte usor chiar si petele cele mai dificile. Etapa de curatare va dura acum mult mai putin, fiind evitata astfel pretratarea in cazul hainelor care prezinta pete mai greu de curatat.

In urma deciziei Uniunii Europene de a clasa aparatele electrocasnice in diferite trepte ale eficientei energetice, a fost creata o scara, de la A la G, in care A reprezinta produsele cele mai economice, iar G producele cele mai putin economice. In urma consumului inregistrat de aceasta masina de spalat rufe in timpul testarilor, i s-a atribuit clasa A++. Produsul inregistreaza economii cu pana la 40% din energia totala, aceasta fiind diferenta de consum al energiei dintre ciclul de bumbac la 60 de grade Celsius si 40 de grade Celsius.

Din moment ce pentru o foarte mare parte a oamenilor pretul este important, modelul Whirlpool AWO/C61000 este disponibil la un pret cu mult mai mic decat multe alte masini de spalat, care pot sa depaseasca 2000 de lei. De asemenea, ca o dovada a rezistentei masinii, aceasta dispune de o garantie de 24 de luni.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro