Tehno News RO

Whirlpool BSNF 8421 W: combina frigorifica premium cu dezghetare automata


O combina frigorifica trebuie sa fie, in mod cert, cat mai mare pentru a putea sa multumeasca un numar cat mai insemnat de cumparatori. Dar utilitatea si performantele ei nu se reduc doar la marime, contand aproape la fel de mult si toate sistemele suplimentare cu care este dotata aceasta.

Combina Frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 ianuarie 2019


whirlpool bsnf 8421 w.jpg

Asadar, pentru cei care isi doresc un produs modern, incapator, dar care te si scapa de un efort suparator cu dezghetatul, perfect este Whirlpool BSNF 8421 W, un aparat foarte util si chiar impresionant din cateva puncte de vedere.

Din pacate, singurul lucru care este mai putin impresionant este designul, combina nearatand atat de bine pe cat putea sa o faca. Asadar, ea este destul de inalta (188 cm), dar acest lucru este unul normal daca luam in considerare volumul (totusi, cu ceva efort oricine poate sa ajunga si la rafturile de sus). Mai putin normal este aspectul sau de cutie dreptunghiulara banala. Este adevarat si ca pe usa frigiderului exista un afisaj LED si cateva butoane electronice pentru diverse setari, dar acest lucru nu imbunatateste prea mult factorul vizual.

Combina Frigorifica Whirlpool BSNF 8421 W

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 ianuarie 2019


O combina care se ingrijeste singura
Nimeni insa nu poate sa spuna ca modelul de fata nu este si unul bun. In primul rand, este extrem de incapator, avand un volum total de 317 l, atat frigiderul cat si congelatorul primind destul de mult din acesta.

Asadar, frigiderul este mai mare, avand 222 litri. Acesta este si destul de bine compartimentat, cu patru rafturi din sticla si un compartiment pentru legume si fructe, asa cum era si de asteptat. Pe usa mai exista si alte rafturi si compartimente, ceea ce inseamna ca va fi loc destul pentru toate alimentele.

Si congelatorul este mare, cei 97 de litri (si trei compartimente) fiind suficienti pentru a raci si congela fara probleme cantitati destul de mari de alimente. Avantajul principal este insa acela ca modelul are parte de un sistem automat de dezghetare atat pentru frigider cat si pentru congelator, ceea ce inseamna ca proprietarul nu va trebui sa depuna niciun efort pentru aceasta. Este o tehnologie sigura si perfect functionala, care te scapa de griji si de timpul pierdut.

Pe langa aceasta, cei de la Whirlpool sunt obisnuiti sa utilizeze o tehnologie numita Al saselea simt, care difera ca utilitate de la aparat la aparat. In cazul combinei frigorifice, acest sistem actioneaza in doua moduri: in primul rand activeaza sistemul No Frost, care impiedica depunerile de gheata si pastreaza temperatura la un nivel optim, apoi pune in functiune si sistemul Fresh Control pentru mentinerea umiditatii si a prospetimii alimentelor.

Dincolo de faptul ca nu este un model prea aratos, aceasta combina frigorifica este un produs de calitate premium, care va fi extrem de util in orice bucatarie. Este foarte incapatoare si are toate sistemele ajutatoare de care este nevoie. Asadar, daca va aflati in cautarea unui astfel de model, acesta este unul recomandat cu caldura. Whirlpool BSNF 8421 W are toate sansele sa isi impresioneze cumparatorii si, pentru ceea ce ofera, raportul calitate pret este unul decent.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 23 ianuarie 2019 la:Galerie foto: "Whirlpool BSNF 8421 W: combina frigorifica premium cu dezghetare automata"

whirlpool bsnf 8421 w _2.jpg
whirlpool bsnf 8421 w _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro