Tehno News RO

Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX: Gatesti mai bine cu plita incorporabila Whirlpool


Oricine isi doreste sa gateasca mai calitativ alege sa utilizeze o plita. Desigur, inainte de a decide asupra unui model, este imperativ sa iei in considerare variate aspecte, precum numarul de persoane pentru care gatesti, daca numarul este mai mic fiind mai utile doar doua arzatoare, iar daca acesta este mai mare fiind mai potrivite patru. Daca vrei sa functioneze pe gaz sau sa fie electrica, este, de asemenea, foarte important. Normal, mai trebuie sa te asiguri ca aspectul ei se potriveste cu restul bucatariei.

Plita incorporabila Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


whirlpool fusion domino akt 352 ix.jpg

In cazul in care te-ai hotarat asupra unui model cu doua arzatoare, un produs de care sigur te vei declara multumit mai tarziu este plita cu gaz Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX. Aparatul se remarca pentru estetica Fusion Domino. Aceasta are un design modern, oferind un aer de eleganta caminului tau. Modelul se diferentiaza de alte aparate electrocasnice similare prin faptul ca are culoarea neagra si are trasaturi exterioare interesante, avand un aspect unic. Inainte de a te hotari asupra acestui aparat, ia in considerare faptul ca dimensiunile sale sunt de 28.8 x 51.1 x 5.2 cm. Greutatea sa este de sase kilograme, asadar nu vei avea nevoie de ajutor din partea altcuiva pentru a deplasa plita.

Plita incorporabila Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Detalii tehnice despre plita cu gaz Whirlpool
Alimentarea plitei cu gaz Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX se face pe baza de gaz, insa aprinderea acesteia este electrica. De asemenea, pentru a se evita accidentele, modelul dispune de o siguranta speciala care are grija ca in momentul in care conexiunea la gaz este oprita, si flacara sa inceteze.

Modelul acesta are doua arzatoare, fiind mai potrivit pentru persoanele care gatesc mai putin, pentru un numar mai mic de oameni, decat pentru o familie mare. Plita cu gaz Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX se poate folosi, insa, in cazul unei familii mari, ca supliment, in cazul in care plita sau aragazul detinute nu fac fata volumului mare de care ai nevoie.

Astfel, aparatul are un arzator mare si unul mic. Acestea au puteri diferite, evident, direct proportionale cu dimensiunea lor – arzatorul cel mare are aceeasi putere care se intalneste, in general, la arzatoarele mari, de 3 kW, iar arzatorul normal sau mijlociu are puterea de 1.65 kW.

Butoanele sunt dispuse frontal, cate unul pe laterala aparatului, facilitand astfel accesul la ele. Acestea sunt argintii, producand un efect de contrast foarte placut fata de restul corpului plitei.

Pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le ofera plita incorporabila cu gaz Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX nu este necesar sa cheltuiesti foarte multi bani, costul ei de achizitie fiind chiar mic, mai ales prin comparatie cu alte modele cu caracteristici similare care au preturi mult mai mari. Trebuie sa tii cont de faptul ca o plita este un produs de viitor, in care se merita sa investesti cat consideri necesar, avand in vedere ca va trebui sa utilizezi aparatul pentru foarte multi ani de acum inainte.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Whirlpool Fusion Domino AKT 352 IX: Gatesti mai bine cu plita incorporabila Whirlpool"

whirlpool fusion domino akt 352 ix_2.jpg
whirlpool fusion domino akt 352 ix_3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro