Tehno News RO

Whirlpool WH1410A+: lada frigorifica mica, dar incapatoare


In momentul de fata lazile frigorifice au ajuns la nivelul in care pot imbina dimensiunile reduse cu o capacitate mare de incarcare, fara a mai fi nevoie sa faci compromisuri. Daca inainte trebuia sa alegi fie un model mult mai mare decat aveai nevoie, fie unul mult prea mic, acum poti alege capacitati de depozitare intermediare. Whirlpool WH1410A+ este unul dintre modelele care beneficiaza de aceasta caracteristica.

Lada frigorifica Whirlpool WH1410A+

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 16 aprilie 2024


whirlpool wh1410a+.jpg

Lada frigorifica are o capacitate de 133 de litri ce este incadrata intr-un design de dimensiunile unei masini mici de spalat.

Lada frigorifica Whirlpool WH1410A+

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 16 aprilie 2024


Capacitate mare de incarcare si dimensiuni reduse
Daca ar fi sa notam punctul forte principal al acestui model, acela ar contine exact cuvintele de mai sus. Aparatul are dimensiunile de 86.5 x 57.2 x 65.8 cm, putand fi asezat in locuri la indemana. Ocupand atat de putin spatiu, acesta poate fi asezat chiar si in bucatarie. Designul sau complet alb se va imbina foarte bine cu orice mobilier. Deschiderea verticala iti permite sa mai asezi diferite lucruri pe usa pentru a mai economisi spatiu. Nu este recomandata insa sa asezi obiecte foarte grele.

La interior modelul Whirlpool WH1410A+ este dotat cu un singur compartiment. In ciuda aparantei ca lada este mica, aceasta este destul de incapatoare chiar si pentru depozitarea unui porc intreg. Intrucat cele mai multe dintre persoane au nevoie de astfel de aparate tocmai pentru depozitarea carnii (mai ales pe timp de iarna), capacitatea destul de mare este foarte utila. Este chiar impresionant cat de multe poti depozita intr-un spatiu atat de mic.

Trecand acum la partea tehnica, lada frigorifica are o capacitate de congelare de 13 kg/24 ore, valoare mai mult decat atractiva. Alimentele vor fi congelate intr-un timp foarte scurt si isi vor mentine proprietatile pentru o perioada indelungata. Modelul este dotat cu tehnologia-semnatura a celor de la Whirlpool, respectiv tehnologia cu al 6 lea Simt. Aceasta are grija ca performanta sa fie optima si imbinata totodata cu un consum bun.

Lada Whirlpool WH1410A+ este dotata cu un termostat electronic si mai multe programe de functionare. In cazul in care ai nevoie de o congelare mai rapida decat in mod normal ai la dispozitie functia de super-congelare. Vei mai gasi de asemenea un sistem de avertizare pentru temperatura ridicata.

Aparatul se incadreaza in clasa A+ si are un consum energetic zilnic de doar 0.51 kwh. Consumul anual este de 186.15 kwh. Consumul este foarte atractiv pentru un astfel de aparat. Autonomia fara curent este de asemenea foarte atractiva, atingand 28 de ore. Acest interval ofera o fereastra destul de mare pentru efectuarea reparatiilor electrice sau trecerea penelor de curent, timp in care alimentele sunt pastrate in siguranta.

Nu in ultimul rand, modelul este foarte silentios, atingand un nivel de zgomot de doar 41 dB.

Lada frigorifica Whirlpool WH1410A+ are un pret accesibil, ceea ce o face cu atat mai atractiva. Modelul este ideal pentru familiile care au nevoie sa suplimenteze congelatorul si nu isi doresc un model mare si cu un consum ridicat. Avand in vedere si faptul ca Whirlpool este un producator de incredere, pretul isi merita toti banii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aparate Frigorifice

valabile astazi, 16 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Whirlpool WH1410A+: lada frigorifica mica, dar incapatoare"

whirlpool wh1410a+_3.jpg
whirlpool wh1410a+_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro