Tehno News RO

Whirlpool WIO 3T321: Masina de Spalat Vase Incorporabila


Dintre toate aparatele electrocasnice, probabil ca masina de spalat vase este cea mai putin populara in Romania. Nu pentru ca nu ar fi motive pentru care sa detii un astfel de aparat, ci pentru ca aceasta a fost introdusa mult mai tarziu pe piata romaneasca, in timp ce in vest este considerat un produs care nu trebuie sa-ti lipseasca din locuinta.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 23 iulie 2019


whirlpool wio 3t321.jpg

Daca vrei sa pasesti si tu in viitor, alege o masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321. Dintre toate companiile producatoare de aparate electrocasnice, Whirlpool este una dintre acelea care ofera o garantie a calitatii, prin simpla asociere a produsului achizitionat cu numele firmei – oricine are un aparat produs de Whirlpool poate declara ca, cel mai probabil, respectivul nu i-a facut niciun fel de probleme.

Masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 23 iulie 2019


Informatii despre masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321
Aceasta masina de spalat vase are dimensiuni de 82 x 59,7 x 55,5 centimetri (I x L x A) si o latime de 60 de centimetri. Acestea marime este ideala pentru un astfel de aparat, cu atat mai mult cu cat acest model este incorporabil, adica poate fi pur si simplu integrat in mobilier, pentru a nu o lasa expusa vederii. Faptul ca este incorporabila mai reprezinta un avantaj, deoarece vei economisi mult spatiu. Astfel, fiind ascunsa intr-un raft, care oricum s-ar fi aflat acolo, nu vei pierde deloc din spatiul bucatariei.

Aceasta masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321 este una dintre cele mai mari pe care le poti gasi pe piata aparatelor electrocasnice momentan, deservind cate 14 seturi deodata. Acest lucru este ideal daca ai o familie mare sau foarte multi musafiri des, aparatul oferindu-ti tot spatiul necesar pentru a spala intreaga vesela dupa o cina bogata deodata si nu in mai multe reprize.

Clasa de eficienta energetica este un sistem pe care l-a creat Uniunea Europeana pentru a stabili care sunt aparatele electrocasnice care consuma cea mai putina energie electrica. Prin urmare, un aparat care face parte din clasa A consuma cel mai putin, in timp ce fiecare litera care urmeaza dupa (B, C, D etc) adauga in plus cateva procente. Clasa de eficienta energetica din care face parte masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321 este A++, adica este chiar si mai eficienta decat clasa A. Consumul respectiv de energie este de 0,82 de KW pe un ciclu de spalare, iar, referitor la totalul de apa consumata, totalul adunat pentru un ciclu este de noua litri.

Pentru a spala vasele cu masina de spalat vase incorporabila Whirlpool WIO 3T321 ai la dispozitie zece programe speciale. Printr acestea se numara cel normal, cel rapid, cel intensiv, cel Bio/Eco, de prespalare, Power Clean, Daily 60, pentru pahare si Overnight, care este silentios. Panoul de control iti mai pune la dispozitie si posibilitatea de programare intarziata, sa folosesti indicatorul de sare, precum si indicatorul pentru terminarea programului.

Investeste intr-o astfel de masina de spalat vase si spalatul vaselor nu va mai trebui sa fie niciodata grija ta.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 23 iulie 2019 la:Galerie foto: "Whirlpool WIO 3T321: Masina de Spalat Vase Incorporabila"

whirlpool wio 3t321_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro