Tehno News RO

Wink Connect 3G: tableta mica si ieftina pentru cei care cauta o conexiune rapida la Internet


Wink este un producator de tablete ieftine si la noi acest lucru ar trebuie sa spuna cate ceva. Cu alte cuvinte, este un nume catre care iti poti indrepta atentia daca vrei o tableta de utilizare generala si nu ai prea multi bani la dispozitie. Si, din multe puncte de vedere, Wink Connect 3G este o tableta acceptabila, chiar daca nu una iesita din comun ca utilitate. Are totusi si unele avantaje care nu se intalnesc prea des in clasa ei, dar si minusuri. Dar daca le accepti pe acestea din urma, poti descoperi un model util, cu care iti faci treaba.

Tableta Wink Connect 3G

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 21 noiembrie 2019


wink connect 3g.jpg

O tableta ieftina, dar nu slaba
Daca te afli printre cei care cred ca o tableta foarte ieftina este una care te poate ajuta sa ai parte de toate aplicatiile si jocurile noi pe care ti le doresti, trebuie sa stii ca te inseli si ca pentru asta trebuie sa te orientezi catre alte variante ceva mai costisitoare. In schimb, daca o vrei pentru a fi conectat la Internet, a asculta muzica si a vedea filme din cand in cand, atunci alegerea este una foarte buna si, ca un plus, ai parte si de posibilitatea de a vorbi la aceasta tableta ca si cum ar fi un telefon (pentru asta iti trebuiesc doua cartele, una pentru Internet si una pentru apeluri). Ai si 3G, asa ca poti fi in permanenta conectat la o retea cu viteza decenta, chiar daca asa se duce si din baterie.

Tableta Wink Connect 3G

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 21 noiembrie 2019


Tableta are un procesor Quad Core de 1.33 GHz si o memorie RAM de 1 GB, configuratia comuna pentru modelele din aceasta clasa. Daca ele te pot lasa sa te joci si sa rulezi aplicatii, partea mai putin avantajoasa vine cu spatiul de stocare. Desi este de 8 GB, este partajat astfel incat sa ai doar 1 GB pentru aplicatii si restul pentru fisiere. E loc destul pentru cele de baza, dar nu merg prea multe. Daca vrei insa mai multe filme si mai multa muzica, poti sa utilizezi si un card de memorie.

Ecranul de 7 inch are o rezolutie decenta, de 1024 x 600 pixeli, asa ca filmele se vor vedea relativ bine. Tableta este si foarte usoara, cantarind doar 250 de grame, deci este un model cu care te poti deplasa fara nicio greutate. Nu prea poti face poze cu ea, camera principala fiind de 2 MP si cea secundara de 0.3 MP, dar acest lucru se intampla si incazul multor alte modele.

Asadar, Wink Connect 3G este un model la pret scazut dedicat in special celor care isi doresc sa fie conectati cat mai mult timp la Internet. Poti sa instalezi aplicatii, desi nu vei avea loc pentru prea multe, dar aceasta problema nu se repeta si in cazul muzicii si a filmelor. Una peste alta, nu este o tableta rea daca ai de la ea asteptarile potrivite si inainte sa o cumperi nu trebuie sa uiti ca pentru cateva sute de lei nu ai cum sa primesti un model echivalent cu un iPad.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 21 noiembrie 2019 la:Galerie foto: "Wink Connect 3G: tableta mica si ieftina pentru cei care cauta o conexiune rapida la Internet"

wink connect 3g _2.jpg
wink connect 3g _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro