Tehno News RO

Zanussi ZBB28441SA: o combina frigorifica la indemana oricui


Principala grija in acest sezon cald este de a avea mereu la indemana produse proaspete, alimente proaspete, dar mai ales o bautura sau un desert racoritor sau macar rece. Daca pe langa aceste motive tocmai vreti sa va mutati in casa noua si aveti nevoie de un aparat frigorific ce sa va ajute in acest sens, aveti la dispozitie o gama variata de produse, dar si o propunere din partea noastra prin intermediul combinei frigorifice incorporabile Zanussi ZBB28441SA.

Zanussi ZBB28441SA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 1 octombrie 2022


zanussi zbb28441sa.jpg

Modern, dar mai ales foarte util
Intrucat vorbim despre un produs incorporabil, acesta are un design exterior destul de simplu, dar si clasic, fiind de nuanta alba si avand o deschidere a usilor in mod standard spre dreapta, dar cel mai important este dimensiunea de 1772 x 540 x 547mm pe care o are. Privita din exterior, putem deduce si foarte usor ca in partea superioara gasim frigiderul acesteia, iar in partea inferioara congelatorul. Inainte de a trece la interior, trebuie sa specificam faptul ca modul de deschidere al usilor se poate face functie de spatiul pe care il aveti la dispozitie si de locul dispunerii in bucatarie, deoarece usile acesteia sunt reversibile.

Zanussi ZBB28441SA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 1 octombrie 2022


Acum, privita la interior, observam in cadrul frigiderului o repartitie a spatiului de 202 litri cu ajutorul a patru rafturi din sticla, functie de necesitatile pe care fiecare utilizator le are. In partea de jos a acestui frigider mai gasim si doua compartimente pentru legume si fructe, compartimente foarte incapatoare care va garanteaza ca aveti mereu la indemana fructe si legume proaspete, atat pentru a fi consumate ca atare, cat si pentru a fi folosite in cadrul unor retete. Pe usa acestui frigider gasim patru suporturi care pot sustine de la sticle foarte mari pentru a avea o bautura rece la indemana in zilele calde pana la oua sau branzeturi. Trecand la congelator, volumul net de 75 de litri al acestuia este impartit in trei compartimente de dimensiuni diferite. Avantajul major este prezent si aici prin intermediul compartimentului de jos, un compartiment mult mai mare decat celelalte, dar care va ajuta sa depozitati si recipiente sau caserole mai voluminoase.

Din punct de vedere al functionarii, putem incepe cu un mic detaliu care tine si de modul de utilizare al spatiului si ne referim la termostatul mecanic al acestuia dispus in peretele lateral dreapta al frigiderului, ceea ce ajuta la pastrarea unor recipiente mai inalte si pe ultimul raft de sus al frigiderului. Un alt avantaj, din punct de vedere functional, este cel al sistemului de dezghetare automata a frigiderului, ceea ce iti usureaza munca de intretinere. Daca ati intampinat unele probleme de cadere a tensiunii electrice si a curentului, puteti sta linistiti intrucat dispune de o autonomie fara curent de 22 de ore, dar si de o capacitate de congelare de 4 kilograme in 24de ore,asta in momentul in care curentul a revenit.

Faptul ca este un aparat frigorific incorporabil si modern poate insemna un pret destul de mare al acestuia, dar care se compenseaza prin nivelul de consum pe care il are. Avand un volum net total de 277 litri, aceasta combina are un consum mediu anual de 297 kWh, ceea ce o pozitioneaza in clasa energetica A+, o clasa destul de eficienta si care are grija nu doar de alimentele tale, ci si de bugetul familiei.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 1 octombrie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro