Tehno News RO

Zanussi ZGG66414CA: O plita rustica pentru bucataria ta


Ca si orice alta incapere, si bucataria trebuie amenajata dupa un stil anume, un stil ce ne caracterizeaza atat din privinta designului, cat si a functionalitatii electrocasnicelor. Pentru a benefica de confort total, este indicat sa optati spre un stil anume in care va utilati si mobilati bucataria. Fie ca este un stil clasic, modern, rustic sau futurist, de fiecare data, trebuie sa urmati trendul ales, cel putin in linii mari. Cei care deja s-au hotrarat ca bucataria va fi rustica, pot opta cu incredere pentru plita incorporabila Zanussi ZGG66414CA, un model rustic, dar care ofera toate avantajele unei plite moderne, atat din punct de vedere al utilizarii, cat si al caracteristicilor speciale.

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414CA

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


zanussi zgg66414ca.jpg

Un design aparte in bucataria ta
Daca va doriti sa fiti in pas cu tendintele, dat totusi aspectul rustic sa va caracterizeze bucataria, atunci plita Zanussi ZGG66414CA este tot ce v-ati putea dori, pentru ca designul aparte este unul din punctele sale forte. Plita rustica este totusi una incorporabila, asa ca o sa o incastrati rapid si usor in mobilierul bucatariei. Trebuie sa cunoasteti ca dimensiunile nisei sunt de 56 x 48 cm pentru o fixare buna. De asemenea mai trebuie sa tineti seama si de lungimea cablului de alimentare de 1.1 m. Mergand pe aspectele ce tin de design, culoarea neagra este una deosebita, atat din punct de vedere al efectului, cat si din punct de vedere al faptului ca nu va lasa urme dupa gatire si se va curata usor. In partea frontala a plitei veti gasi butoanele de comanda ce sunt, pe cat de usor de utilizat, pe atat de intuitive datorita pictogramelor ce sunt desenate in dreptul fiecaruia.

Plita incorporabila Zanussi ZGG66414CA

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Pe parte de utilizare efectiva, plita Zanussi ZGG66414CA are alimentarea pe gaz, asa ca veti gati la flacara, in mod unic si traditional. Totusi, cele patru arzatoare ofera posibilitatea de a gati rapid, in orice recipiente, oricate feluri de mancare, pentru ca au dimensiuni diferite si putere pe masura. In partea dreapta sunt dispuse cele doua arzatoare normale, iar in partea stanga veti gasi dispus in spate arzatorul mare, iar in partea din fata, pe cel mic. Pentru a gati atat la foc mic, cat si la rapid, fiecare arzator are putere diferita. Astfel, arzatorul mic are 1 kW, fiecare din arzatoarele mari vine cu 2 kW fiecare, iar arzatorul mare este cel mai puternic, cu puterea de 3 kW.

Pentru a gati cu orice fel de recipiente, plita dispune de un gratar rezistent, iar pentru ca totul sa fie rapid in procesul de gatire, vine cu functia de aprindere electrica. Veti gati fara nici o grija, deoarece beneficiati de siguranta, dar si de functia de deconectare automata, astfel veti tine departe posibilele accidente.

Daca va doriti o plita care sa va puna in valoare bucataria, dar care sa va ajute sa gatiti si la un nivel deosebit, atunci plita Zanussi ZGG66414CA este o alegere buna. Si din punct de vedere al costurilor, veti beneficia de un pret bun, unde raportul pret calitate este cel de partea calitatii.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Zanussi ZGG66414CA: O plita rustica pentru bucataria ta"

zanussi zgg66414ca_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro