Tehno News RO

Branduri de telefoane mobile cu sistem de operare Android


Alegerea unui telefon mobil este in sine o decizie destul de dificila, dar cum in acest moment trebuie sa se ia in calcul si sistemul de operare, lucrurile tind sa se complice si mai mult. Acest lucru este variabil mai ales daca cineva isi doreste un smartphone cu sistem de operare Android. Piata este practic invadata de firme care produc astfel de modele, dar nu toate sunt performante si de incredere. Totusi, exista o serie de producatori care ofera garantia calitatii si tocmai de aceea ei merita sa fie mentionati ca cele mai bune brand-uri pentru telefoane cu sistem Android.

Cauti un telefon mobil cu sistem de operare Android?

Vezi Reducerile valabile astazi, 25 ianuarie 2022


tefefoane mobile android.jpg

Care sunt cele mai cautate caracteristici ale unui telefon Android
A trecut mult timp de cand telefonul era utilizat doar pentru apeluri. Acum, camerele foto pot sa ajunga pana la 41 MP, au parte de tehnologii moderne si ofera o claritate nemaiintalnita pentru imagini. Pot, de asemenea, sa inregistreze filmari in formate 4k si chiar nu mai este nicio diferenta intre un laptop sau un televizor Full HD si nivelul de redare al imaginilor oferit de un smartphone cu Android.

Procesoarele au devenit de asemenea extrem de performante, ajungandu-se chiar pana la unele de tip octa core, ecranele pot sa aiba si 5 inchi diagonala, iar memoria RAM standard pentru unele modele este de 2 GB. Iar in ceea ce priveste conectivitatea, 4G-ul este la putere, pentru ca viteza de trasmitere si receptare a informatiilor sa fie una deosebita.
Acestea fiind spuse, sa vedem ce ofera brandurile importante in materie de telefoane cu sistem de operare Android.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la Samsung
Sud coreenii au avansat mult industria si, tocmai de aceea, cu fiecare noua generatie de smartphone-uri cu Android reusesc sa ofere cateva inovatii de luat in seama. Modelele lor ofera o balansare perfecta intre bateria durabila, o camera de mare performanta, multa flexibilitate si chiar rezistenta la apa. Bineinteles, sistemul de operare Android inseamna si o serie de aplicatii care nu folosesc la nimic, iar cei de la Samsung nu au rezolvat inca aceasta problema. Asta nu inseamna totusi ca ecranul mare, camerele cu multi megapixeli si o memorie RAM de laptop (3 GB) nu avantajeaza aceste modele care functioneaza cu Android 5.0 Lollipop.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la Motorola
Motorola este un producator ceva mai variat, care ofera solutii pentru toate buzunarele. Acestia au atat modele de calitate premium, in adevaratul sens al cuvantului, cu carcase metalice, ecrane de peste 5 inchi, foarte multe notificari, comenzi si, in general, o flexibilitate extrem de ridicata, cat si variante mai ieftine, al caror pret nu depaseste 1000 de lei.

Firma detinuta acum de Lenovo a dotat, insa, si astfel de modele cu suficient de multa putere (de regula, procesoarele acestora sunt unele quad core, cu memoria RAM mai mica, de 1 GB) si display-uri potrivite, pentru ca orice cumparator care dispune de un buget de cumparare ceva mai redus sa fie cu adevarat multumit.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la HTC
HTC este genul de firma care a urmat cu indarjire pasii celor de la Samsung, spre exemplu, si au reusit sa isi creeze un nume sinonim cu performantele. Este un producator care nu face mari compromisuri si livreaza intotdeauna modele extrem de performante, dar si destul de asemanatoare intre ele. Totusi, nimeni nu repara ceea ce nu este stricat si din acest punct de vedere nu li se poate reprosa absolut nimic.

De regula, smartphone-urile de la HTC au camere foarte bune, dar si procesoare pe masura. Memoria RAM poate sa ajunga si pana la 3 GB, modelele brand-ului putand intra fara discutie in lupta pentru titlul de cel mai bun si peformant telefon Android de pe piata.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la Google Nexus
Gigantul Google s-a impus cu usurinta si pe piata de telefonie mobila datorita diviziei Nexus. Iar orice telefon de tip Nexus beneficiaza de viziunea unica a celor de la Google asupra sistemului de operare Android, ceea ce transforma aceste modele in unele dintre cele mai flexibile si intuitive de pe piata. In plus, acestia au avut grija si sa doteze telefoanele cu componente puternice si care dau rezultate, pentru ca partea de software sa straluceasca in orice conditie.

Nimic nu este insa perfect, asa ca telefoanele Nexus, mai ales cele foarte avansate, sufera din cauza unui detaliu care, de unii, poate sa fie considerat ca un avantaj. Acestea au o diagonala de 6 inchi, ceea ce poate sa fie considerat ca fiind, pur si simplu, prea mult.

Telefon mobil cu sistem de operare Android la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la LG
LG este o firma care nu mai are nevoie de nicio prezentare, ei lansand mereu modele care sunt asteptate de catre toti cumparatorii. De obicei, acestea se ramarca prin design aparte, subtire, si cu un ecran destul de mare, dublat insa si de performante foarte bune.

Chiar si cele mai bune modele costa sub 2000 de lei, iar acesta este un avantaj in comparatie cu ceea ce ofera Samsung sau, mai mult, Apple. Nu toate seriile sunt perfecte, uneori mai apar si mici probleme de optimizare dar, in continuare, LG ofera variante foarte bune si performante.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la Sony
Japonezii nu mai au nevoie de nicio prezentare, fiind una dintre cele mai puternice firme de electronice din lume. Iar telefoanele lor se plaseaza mereu in varfurile topurilor intocmite de specialisti. Acestia au atat modele mari, cu ecrane normale, cat si variante compacte, insa, la fel de performante (singurul sacrificiu fiind acela de a renunta la ecranul Full HD). Desi sunt produse de calitate premium, pretul lor ramane unul relativ scazut, cel putin in comparatie cu alte alternative.

Telefoane mobile cu sistem de operare Android de la OnePlus
OnePlus este un producator nou, din China, iar acest lucru le-a permis sa se impuna pe piata cu modele mai ieftine (putin peste 1000 de lei), dar la fel de performante precum oricare alt produs de la brandurile mai sus amintite.

Vezi Ofertele si Reducerile la telefoane mobile

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro