Tehno News RO

Combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101: Un produs inteligent


Inteligenta sau produsele inteligente tind sa acapareze toata piata produselor electronice si electrocasnice, iar acest lucru se poate observa foarte usor chiar si printr-o simpla vizita la un magazin de profil sau accesarea unui magazin online. Acest lucru se poate observa chiar si in ceea ce priveste produsele electrocasnice, iar modelele de frigidere tind sa piarda foarte mult teren in favoarea modelelor frigorifice mai moderne si mai incapatoare cum sunt combinele frigorifice. Pentru un produs care este in acelasi timp modern, dar si inteligent, din aceasta gama a frigorificelor nu trebuie sa cautati prea mult, avand posibilitatea de a alege o combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101.

Combina frigorifica Whirpool BSNF 9101

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2024


whirpool bsnf 9101_4.jpg

Alegerea acestui model insa nu trebuie sa fie facuta in mod obligatoriu datorita faptului ca face parte din gama produselor moderne, ci si datorita aspectului modern si elegant pe care il are, dar in acelasi timp si datorita utilitatii pe care o poate avea.

Aceasta utilitate poate fi data pentru unele persoane de capacitatea de stocare a alimentelor, caz in care trebuie sa ne legam de dimensiunea de 201 x 59.5 x 65.5 cm si care, desi pare una destul de impunatoare, este justificata. Cel mai bun mod de justificare insa se face cu ajutorul spatiului pe care Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 il ofera pentru pastrarea alimentelor si cu posibilitatea de a avea la dispozitie produse proaspete, dar in acelasi timp si unele produse congelate. Puteti in acest fel sa dispuneti de un frigider cu un volum net total de 252 l, dar si de un congelator cu un volum de 97 l, ceea ce este cu siguranta mai mult decat suficient pentru orice familie.

Combina frigorifica Whirpool BSNF 9101

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2024


Inteligenta si la interior
Caracteristicile inteligente ale acestui model nu se refera strict la aspect, ci se refera mai mult la interior si la modul in care aceasta combina Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 va ofera posibilitatea de a mentine alimentele proaspete pentru un timp mai lung. Acest lucru este ajutat in prima faza de spatiul total pe care il aveti la dispozitie si care este impartit sau folosit in cadrul frigiderului cu ajutorul a 5 rafturi din sticla, dar si a celor 4 compartimente de pe usa. Pentru partea de congelator, spatiul poate fi utilizat prin intermediul celor 3 compartimente, insa ambele compartimente beneficiaza de un sistem de dezghetare automata.

Toate elementele si toata inteligenta de care poate beneficia un utilizator al acestui model Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101 sta in tehnologia No Frost care este prezenta si pentru frigider si pentru congelator. Aceasta tehnologie mai ofera, pe langa eliminarea straturilor de gheata de pe alimente, si o autonomie de pana la 16 ore, dar si posibilitatea de a avea o capacitate de congelare de 4 kg in 24 ore sau o temperatura optima si uniforma. Toate acestea insa nu pot face decat sa ajute utilizatorul si in ceea ce priveste un consum eficient de energie care aduce o situare in clasa de eficienta energetica A+.

Vezi Ofertele si Reducerile la Frigidere

valabile astazi, 19 mai 2024 la:



Galerie foto: "Combina frigorifica Whirlpool 6 th Sense Fresh Control BSNF 9101: Un produs inteligent"

whirpool bsnf 9101.jpg
whirpool bsnf 9101_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro