Tehno News RO

Electrolux EWT1264ERW: masina de spalat rufe cu incarcare verticala


Masina de spalat rufe reprezinta un produs electrocasnic care nu trebuie sa lipseasca din nicio locuinta si care te ajuta sa economisesti mai mult timp comparativ cu alternativa spalarii manuale. Un produs care sa te ajute in acest sens este cel oferit de Electrolux, o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care se incadreaza perfect in locuinta ta,indiferent de dimensiunile acesteia.

Masina de spalat rufe Electrolux EWT1264ERW

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


electrolux ewt1264erw.jpg

Mai mult timp pentru tine
Vom incepe prin a spune ca nu impresioneaza ca si design, deoarece avem un aspect destul de consacrat al acestui model de masini de spalat rufe cu incarcare verticala, dar si onuanta clasica alba. Facand referire la aspectul consacrat, vorbim mai exact de forma paralelipipedica pe care aceasta o are, cu un capac prevazut cu un maner incorporat, si cu un panou superior de control si functionare dispus in partea din spate a masinii dupa acest capac. Panoul de control este alcatuit din doua parti.Prima este cea destinata butonului rotativ de selectare a programului de functionare, iar a doua parte este cea aferentapanoului de afisaj. Pe acest panou veti putea vizualiza informatii cu privire la temperatura de spalare a rufelor, la viteza de centrifugare, dar si cu privire la timpul ramas din programul curent de spalare.

Masina de spalat rufe Electrolux EWT1264ERW

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Avantajul acestui produs comparat cu alte masini de spalat rufe, dar cu incarcare frontala, este acela de a ajuta la o economisire de spatiu in locuinta in care o vei monta. Ne putem da seama de acest aspect si numai daca privim la dimensiunea pe care o are, de 89 x 40 x 60cm, dar si eliminand spatiul necesar deschiderii usii pentru a incarca si descarca masina sau de glisare a sertarului pentru detergent.

Avand in vedere ca am mentionat prezenta butonului rotativ de selectare a programului de spalare in partea de aspect, este timpul sa detaliem posibilitatile acestui buton.Vom gasi, astfel, programe de spalare precum clasicele de bumbac, jeans, sintetice sau delicate. Pe langa acestea,mai aveti la dispozitie si unele programe speciale pentru a avea grija de tesaturile si de hainele voastre.Gasiti la aceasta masina de spalat un program special pentru cuverturi, pentru sport, woolmark blue sau pentru matase/perdele. Toate aceste programe iti garanteaza, pe langa o grija deosebita acordata tesaturilor, si o grija deosebita eficientei energetice. Datorita unui consum mediu anual de apa de 8990 litri si a unui consum de energie in program standard de 0.96 kWh, aceasta masina de spalat rufe se incadreaza in clasa de eficienta energetica A++.

Atentia nu se limiteaza aici,si chiar daca are un pret putin cam ridicat, aceasta iti garanteaza si o siguranta in utilizare datorita sistemului de protectie impotriva inundatiilor si a functionarii cu un zgomot relativ redus. Acest zgomot despre care vorbim este unul de 76 dB la functionarea in regim centrifugare si un zgomot de 57 dB in timpul spalarii. Indiferent de motivele pentru care alegi un astfel de produs, masina de spalat rufe Electrolux va avea grija de rufele tale chiar si atunci cand este incarcata la capacitatea sa maxima de 6 kilograme de rufe.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro