Tehno News RO

Espressor automat DeLonghi Nespresso Lattissima Touch: calitatea din ceasca ta de cafea


Foarte multi dintre noi ne trezim dimineata cu o ceasca de cafea, fara de care nu putem sa functionam. De aceea, ai nevoie de un aparat care poate sa faca acest lucru mult mai usor, fara sa fie nevoie sa astepti ca ibricul sa nu dea in foc etc.

Aparatele ca un espressor sunt un exemplu perfect in acest sens, deoarece sunt produse mai avansate si te pot ajuta sa-ti faci cafeaua dorita mai repede, mai economic, in varietati mai mari etc. Preturile lor difera mult, de aceea, si costul de achizitionare reprezinta un factor important in acest sens.

Espressor DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 20 mai 2024


delonghi nespresso lattissima touch.jpg

De ce sa alegi modelul de espressor DeLonghi Nespresso Lattissima Touch
Daca te intereseaza un model de espressor care sa fie de calitate si care sa-si merite banii, poti sa alegi acest espressor automat DeLonghi Nespresso Lattissima Touch. Designul sau este foarte modern si placut, fiind o adevarata placere sa lucrezi cu el. Aparatul are culoarea argintie si dimensiuni de 172.2 x 320 x 257.8 de milimetri (W x D x H). De asemenea, are o tava detasabila, care se poate curata astfel mult mai usor.

Ca functii, produsul dispune de unele foarte interesante, ca autocuratarea, oprirea automata si ajustarea duritatii apei, pe langa un sistem pentru fierberea apei si faptul ca pornirea si oprirea sunt programabile.

Espressor DeLonghi Nespresso Lattissima Touch

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 20 mai 2024


Puterea pe care o are acest espressor automat DeLonghi Nespresso Lattissima Touch este de 1300 W, fiind un espressor automat. Capacitatea rezervorului de apa este de 0.9 litri, presiunea este de 19 bari si alimentarea se face la 230 V. Aparatul are si un rezervor de lapte si poate sa-ti prepare o multime de tipuri de bauturi pe baza de cafea: cappuccino, latte macchiato, cafea, espresso, dar si lapte cald si apa fierbinte.

Poti sa-ti prepari bauturi de tip espresso cu o spuma foarte bogata, densa si rezistenta in orice ceasca. Dupa ce ai terminat actiunea aceasta, poti sa detasezi compartimentul pentru lapte si sa-l adaugi in frigider, pentru a-l pastra proaspat. Ca sa prepari oricare dintre cele sase tipuri de bautura, nu trebuie decat sa apesi un singur buton, ceea ce este foarte usor, avand la indemana un panou de control care are nu doar controlul tactil, ci si alerte de tip luminoase, facand prepararea bauturilor sa fie mai usor de realizat.

Acest espressor automat DeLonghi Nespresso Lattissima Touch include un mod de oprire automata, care joaca rolul de a opri masina dupa noua minute dupa ce a fost realizata ultima bautura. Poti sa reglezi cronometrul la ce timp vrei, fie ca e vorba de 30 de minute ori de opt ore, ca sa ai parte de o experienta personalizata.

Asadar, in cazul in care vrei un espressor cu adevarat bun, poti sa-ti cumperi acest model de espressor automat DeLonghi Nespresso Lattissima Touch, pe care il gasesti acum in magazine la o oferta speciala, care scade pretul sau cu cateva procente, facandu-l mai accesibil tuturor, atat ca pret, cat si din punctul de vedere al functiilor.

Vezi Ofertele si Reducerile la Espressoare

valabile astazi, 20 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro