Tehno News RO

Hansa FCGW510009: un aragaz la indemana oricui


Este demonstrat ca o persoana poate supravietui un timp mai lung fara apa decat fara mancare,fapt pentru care pregatirea alimentelor este o sarcina foarte speciala, indiferent de familia de care vorbim si indiferent de bucataria pe care aceasta o are la dispozitie. Indiferent daca locuiti la casa sau labloc, veti avea nevoie de un aragaz cu ajutorul caruia sa asigurati pregatirea unei mese delicioase pentru cei dragi, iar aragazul Hansa FCGW510009 este ceea ce aveti nevoie.

Hansa FCGW510009

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 iunie 2021


hansa fcgw510009.jpg

Un ajutor de nadejde
Cu un design clasic, acest aparat elecrocasnic se poate camufla si integra perfect in orice bucatare,fie ca este una de apartament sau una de casa. Aspectul, dupa cum am specificat, este unul clasic, dominat de nuanta alba generala, fiind in contrast cu nuanta neagra a usii si a gratarului. Daca nu doriti sa optati pentru alte produse precum cuptoarele si plitele incorporabile si vreti in schimb acest aragaz clasic si avantajos la pret, mai trebuie sa ii asigurati in bucatarie un spatiu de 850 x 600 x 500mm.

Hansa FCGW510009

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 iunie 2021


Functional, acesta dispune de prezenta a patru arzatoare care iti vor garanta o preparare rapida a alimentelor si obtinerea unor rezultate foarte bune. Aceste arzatoare sunt un arzator mare care te va ajuta in pregatirea si incalzirea alimentelor in cratite si tigai cu un volum mai mare intr-un timp mult mai rapid, doua arzatoare normale pentru o gatire in conditii optime a oricarei retete ai dori, dar si un arzator mic pentru vasele de gatit mai mici sau pentru alimentele care nu necesita o asa temperatura ridicata. Dispunerea arzatoarelor este cu cele doua arzatoare normale in partea din spate, cu arzatorul mare dispus in partea din fata stanga, iar arzatorul mic in partea din fata dreapta. Controlul acestora se face prin intermediul butoanelor rotative dispuse deasupra usii cuptorului si avem de la stanga la dreapta butonul pentru arzatorul mare, butonul pentru arzatorul normal din spate stanga, butonul pentru cuptor, butonul pentru arzatorul normal din spate dreapta si butonul pentru arzatorul mic.

Coborand la cuptor, acesta prezinta, pe langa avantajul de a avea un spatiu destul de generos pentru gatit, si o usa cu un geam destul de mare pentru a putea supraveghea stadiul de pregatire al alimentelor din interior. Aceasta usa cu un maner alb si de nuanta neagra ascunde atat tava cat si gratarul cu care aragazul vine insotit. Aceste accesorii te vor ajuta sa prepari un gratar si o friptura foarte gustoasa si foarte suculenta, exact cum iti place tie, iar daca vrei sa faci un desert delicios poti sa te bazezi tot pe acest produs electrocasnic. Daca pana acum trebuia de fiecare data sa deschizi usa pentru a vedea daca mancarea sau prajiturile sunt rumenite, acum ai scapat de acest incovenient atat datorita geamului transparent, dar si sistemului de iluminare prezent la interior care poate fi pornit de la butonul din partea stanga a celor de control al focului.

Pe langa toate aceste avantaje si accesorii, acest aragaz Hansa iti vine in ajutor si in ceea ce priveste pastrarea vaselor de gatit, intrucat dispune si de un sertar inferior pentru vase.

Vezi Ofertele si Reducerile la Aragazuri

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro