Tehno News RO

Laptop HP ProBook 450 G2, un laptop de clasa medie care isi demonstreaza cu usurinta utilitatea


Toata lumea detine, cel mai probabil, cel putin un PC. Daca vrei mai multa mobilitate, atunci apelezi la un laptop. Aceasta este in mod cert varianta ideala pentru cei care stiu ca trebuie sa lucreze si acasa, dar si pentru persoanele care pleaca mai des in calatorii si au nevoie de ceva mai multa putere decat cea oferita de tablete.

Laptop HP ProBook 450 G2

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 octombrie 2021


laptop hp probook 450 g2.jpg

Este insa foarte important si cat de performant este laptop-ul, fiecare avand asteptarile sale de la aceste gadgeturi. Unii se multumesc cu modele ieftine, care sa isi faca treaba de zi cu zi, altii vor doar tehnologie de varf. Exista insa si o clasa de mijloc, una care cauta un model decent la un pret bun, asa cum este si HP ProBook 450 G2.

Laptop HP ProBook 450 G2

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 octombrie 2021


Performante care nu te lasa la greu
Din start trebuie sa spunem ca acesta nu este un laptop de ultima generatie, dar nici unul low cost nu este. Apartine insa unei generatii deja trecute, deci nu trebuie sa va asteptati sa ruleze fara probleme ultimele jocuri sau sa se bucure de o viteza de procesare extraordinara.

Dar isi face totusi destul de bine treaba si daca este pus in fata unui joc de cel mult doi ani, nu va avea probleme sa il faca sa functioneze la capacitate medie. Nu toata lumea isi doreste insa un laptop pentru jocuri, multi cumparatori s-ar putea nici sa nu instaleze vreodata unul, iar in cazul activitatilor obisnuite, HP ProBook 450 G2 se descurca mult mai bine.

Cu un procesor din seria i3 cu frecventa de 2.1 GHz, laptopul se misca bine si rapid, neavand nicio problema sa deschida mai multe tab-uri in acelasi timp sau sa ruleze mai multe programe deodata. Nici nu este de mirare, acesta avand si o memorie de 4 GB DDR3, una bunisoara pentru un produs de clasa medie. Acesta are si o placa video dedicata, adica buna pentru jocuri (din nou, pentru cele un pic mai vechi), dar si pentru filme in cele mai avansate formate de imagine (Blu-ray). Din pacate insa, hard disk-ul nu este chiar cel mai mare cu putinta, avand doar 500 GB. Sunt acestia suficienti pentru a gazdui diverse fisiere, filme si muzica? Da, dar se putea mai bine.

In ceea ce priveste designul, modelul are un ecran cu o diagonala de 15.6 inch si posibilitatea de a reda in HD. Este dotat si cu microfon, camera web tot HD si intrari USB 2.0, USB 3.0 si VGA. Cu alte cuvinte, se poate conecta cu aproape toate dispozitivele existente. Este si un model usor care, la doar 2 kg, poate sa fie transportat peste tot fara a pune vreo problema proprietarului.

Asadar, HP ProBook 450 G2 este un model care merita sa fie cumparat, asta mai ales daca va doriti un laptop multumitor, dar nu unul cu care sa impresionati pe toata lumea. In mod cert, acesta este un dispozitiv superior multora dintre cele care se gasesc la preturi mai mici iar, din acest punct de vedere, raportul din pret si calitate este cel corect.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 17 octombrie 2021 la:Galerie foto: "Laptop HP ProBook 450 G2, un laptop de clasa medie care isi demonstreaza cu usurinta utilitatea"

laptop hp probook 450 g2 _2.jpg
laptop hp probook 450 g2 _3.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro