Tehno News RO

Laptopuri Asus - preturi, modele si pareri


Asus este o companie care a izbutit o ascensiune fulgeratoare si reuseste o mentinere constanta in fruntea producatorilor mondiali de electronice. Reperele acestui succes sunt simple: inovarea si angajamentul fata de calitate.

Cauti un Laptop Asus?

Vezi Reducerile valabile astazi, 25 ianuarie 2022


laptopuri asus.jpg

Laptopuri Asus. Forta si frumusete
Dupa volumul vanzarilor de PC, Asus s-a situat in 2014 pe locul al cincilea in lume. Cum reuseste aceasta performanta o companie care era infiintata in 1989? Prin raportul calitate-pret al produselor lansate, in final satisfactia clientilor fiind criteriul major al oricarui demers de piata.

Laptopurile Asus se evidentiaza printr-un cumul de proprietati livrate cumparatorilor in produse cu aspect distinct si cu reale capacitati tehnice. De pilda, tastaturile laptopurilor Asus sunt renumite pentru fiabilitatea lor, cel mai relevant exemplu fiind seriile Gaming, Transformer Book T sau EeeBook X.

Aflate in marea lor majoritate in limitele low si medium de preturi, laptopurile Asus sunt cu atat mai apreciate cu cat ofera confort si mobilitate in utilizare, ca si productivitate in activitatile de lucru. Cand se trece in nivelul de preturi high, laptopurile Asus hybrid depasesc frontierele inovarii. O buna dovada in acest sens sunt seriile T, UX sau NX, cu „vedete” ca tabletele T100 Chi sau T300 Chi care pot fi convertite in laptopuri. Lansate si in Romania, s-au remarcat imediat prin design si finisare premium. Alte calitati de top sunt rapiditatea si silentiozitatea si, nu in ultimul rand, autonomia energetica remarcabila.

Toate modelele de laptopuri Asus, indiferent de categoria de pret, prezinta ecrane cu unghiuri largi de vizualizare, care ofera claritate si luminozitate imaginii. Flexibilitatea si forta lor le recomanda pentru utilizarea in indeplinirea oricarei sarcini, in orice loc. In ce priveste sunetul, tehnologia audio Asus imprima modelelor de laptopuri o inalta calitate a sunetului, cu o voce limpede si o gama extinsa de frecvente.

Proiectarea superioara si software-ul inteligent sunt, asadar, vizibile deopotriva in cazul modelului de laptop Asus X553MA, din categoria de pret low, ca si atunci cand vorbim despre laptopul Asus N751JK, care se situeaza la un nivel de pret high. Toate modelele beneficiaza de frumusete exterioara dublata de putere interioara, diferentele de pret nefiind altceva decat diferente de cerinte din partea clientilor, unii dintre ei dorindu-si elemente sofisticate, luxoase, cum ar fi stiloul Active Stylus, care permite utilizatorilor sa scrie, sa deseneze si sa noteze oriunde pe ecran, oferind o senzatie similara unui creion.

Per ansamblu, specialistii remarca un foarte bun raport calitate-pret in cazul laptopurilor Asus. De la EeeBook X205TA la UX301LA, preturile sunt considerate printre cele mai atractive din toata industria, reflectand profesiunea de credinta a companiei care pune… pret in primul rand pe calitatea oferita.

Laptopuri Asus la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Laptopuri Asus. Performanta premium
Orice laptop trebuie sa aiba trei calitati majore: autonomie energetica extinsa, design placut si portabilitate usoara, putere de a face fata sarcinilor. Laptopurile Asus indeplinesc pe deplin aceste criterii de selectie, iar ca dovada sta pozitionarea companiei in topul preferintelor clientilor din intreaga lume.

Laptopurile Asus din gama UX, de pilda, sunt subtiri, mobile, au o durara lunga de rezistenta a bateriei, iar designul exceleaza prin simplitate. Eleganta si fluiditatea se regasesc si in cazul modelelor X555, XX sau K555. Concret, primul este proiectat deopotriva pentru multitasking si divertisment. Practic pentru toti utilizatorii, cu un design elegant, are un finisaj in cercuri concentrice, care adauga o nota de rafinament si eleganta. De altfel, asemeni tuturor celorlalte laptopuri create de Asus, modelele din seria X sunt echipate cu o tehnologia de ultima ora ce permite un sunet de inalta fidelitate, omnidirectional si foarte nuantat. In plus, beneficiaza de calitati tehnice cum ar fi capacitatea de a tine pasul cu utilizatorul, accelerand pe masura ce necesitatile de lucru sunt mai sporite. Seria X este echipata cu un touchpad de dimensiuni mari, pentru un raspuns rapid si precis. Tastatura este ergonomica si compacta, oferind o experienta de tastare mai confortabila si un raspuns rapid la comenzi. Un alt model care intruneste calitati premium la un pret atractiv este laptopul Asus R555, fiabil, flexibil, de o eleganta incontestabila si o forta redutabila.

Seria UX furnizeaza splendide carcase de aluminiu, precum si ecranele ultramoderne care ofera imagine de maxima claritate si profunzime gratie unghiului de 180 de grade. Performanta inalta este dublata de o mobilitate fara efort si in cazul modelelor din seria N, care completeaza o etalare de modele de laptopuri cu care Asus a cucerit increderea a milioane de clienti.


Laptopuri Asus. Aprecieri unamime
Una dintre cele mai impresionante serii de laptopuri Asus este Transformer Book Chi. Despre aceasta – si nu numai – s-a cazut de acord la nivel international ca este un exemplu de inovatie fara granite. Performanta este cuvantul de ordine si pentru lucru si pentru divertisment. Procesoarele Intel cu maxima operabilitate le permit utilizatorilor sa se bucure de autonomie extinsa pe întreaga zi, fara compromis în privinta eficientei. Designul inteligent, fara ventilator, determina functionarea silentioasa. Stocarea datelor este sensibil mai rapida decat in cazul hard-disk-urilor traditionale, conectivitatea este foarte convenabila, cu transferuri ce se deruleaza la viteze mult mai mari.

Gama de laptopuri Asus Transformer a raspuns cu succes la una dintre intrebarile viitorului in acest domeniu: vor putea laptopurile hibrid sa devina dispozitivele miraculoase care sa ofere fiabilitatea unui laptop si lejeritatea unei tablete? Raspunsul se afla in calitatile de exceptie ale amintitelor modele T, cu tastatura lor detasabila si ecranele confortabile care nu fac rabat la calitatile standard ale laptopurilor Asus, furnizand in acelasi timp mobilitatea de exceptie a tabletelor. Sunetul este clar si bogat, imaginile limpezi, la rezolutie optima, reactia la utilizare este prompta.

La randul ei, seria de laptopuri Asus Gaming are unele dintre cele mai bune dotari de pe piata. O spun specialistii care remarca stralucirea ecranului, acuratetea redarii si nivelul inalt al culorii – 85% din intregul spectru (G751JY atingand chiar 99%). Iar cand vine vorba despre rezolutia 4K, laptopul Asus ZenBook NX500 merge pana la un remarcabil 146% din gama de culori.

Si in ce priveste designul Asus face mari pasi inainte, tinand cont in permanenta de solicitarile celor care prefera jocurile. Astfel, vine in intampinare cu importante imbunatatiri grafice si forta in plus pentru pasionatii acestei activitati, un exemplu fiind performantul laptop Asus GTX 850M.
In aceste conditii, optiunea pentru laptopurile Asus este perfect justificata si ramane confirmata de aprecierile clientilor si specialistilor in domeniu.

Vezi Ofertele si Reducerile la Laptopuri

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Laptopuri Asus - preturi, modele si pareri "

asus.jpg
asus laptop 2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro