Tehno News RO

Masina de spalat rufe Bosch WAW28570EX: incredere si eficienta


O masina de spalat noua este cu siguranta un plus pentru orice locuinta, si asta pentru ca poate fi vorba despre multe beneficii prin comparatie cu orice model mai vechi, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre alegerea unui model nou mai avantajos decat alte modele din gama. Nu trebuie sa ignoram nici partea in care privim alegerea unui nou model ca si investitie, si asta pentru cei care poate le este impus de activitatea pe care o desfasoara sa spele mai multe rufe sau tesaturi. In orice imagine sau in orice scenariu alegerea unui model Bosch WAW28570EX poate fi vazut ca un mare plus.

Masina de spalat rufe Bosch WAW28570EX

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 18 aprilie 2024


bosch waw28570ex.jpg

Cu siguranta foarte multi se vor grabi sa analizeze acest model doar prin prisma pretului de achizitie pe care il are dar asta nu este cea mai buna metoda intrucat trebuie privit dincolo de acest aspect. Nu trebuie ignorat faptul ca veti avea de a face cu un model si cu un productor ce se bazeaza pe o istorie foarte lunga in materie de productia de electronice, electrocasnice si echipamente electrice.

Daca acest lucru nu asigura un nivel ridicat de incredere in modelul Bosch WAW28570EX poate o vor face celelalte specificatii pe care le prezinta si la care se poate ajunge prin analiza pentru inceput a celor constructive. Veti avea pentru asezarea sa in locuinta voastra sau in locul dorit de un spatiu de minim 84.8cm in inaltime, 598mm in latime si 550mm in adancime, dar la care se mai pune si operarea hubloului.

Masina de spalat rufe Bosch WAW28570EX

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 18 aprilie 2024


Eficienta prioritara
Alegerea acestui model prin perspectiva eficientei pe care o prezinta tine si de partea de tehnologie cu care este prevazuta, si intre care se afla AquaStop, dar nu trebuie sa uitam de cei care poate au copii mici si pentru care tehnologia Child Lock poate fi cea mai importanta. De la aceste elemente de tehnologie insa putem sa trecem la partea de eficienta efectiva, si mai exact la faptul ca veti putea sa va bucurati de posibilitatea de a spala pana la 9kg de rufe sau tesaturi.

O astfel de capacitate se leaga si de gabaritul pe care il are Bosch WAW28570EX dar si de posibilitatea de a alege unul dintre cele 14 programe disponibile de spalare.

In lista de programe disponibile se afla cele functie de tesaturi dar si unele speciale precum cel antisifonare, cel special pentru blugi sau poate programul pentru camasi, iar ca si posibilitate de stoarcere veti avea o viteza de pana la 1400 rpm. Intreaga functionare a acestui model cu incarcare frontala Bosch WAW28570EX poate fi controlata foarte usor de la panoul digital dar si fara a va face griji cu privire la siguranta familiei, tesaturilor sau locuintei. Pe langa functia de blocare de siguranta veti avea si partea de zgomot pe care il produce acest model in timpul functionarii dar si partea de consum de energie electrica. Daca pentru facutra la energie veti avea o pozitionare in clasa de eficienta energetica A++, pentru zgomot veti avea unul de 47dB la spalare.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 18 aprilie 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro