Tehno News RO

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1221: un ajutor de nadejde


Toate aparatele electrocasnice sunt realizate pentru a-ti usura munca si pentru a-ti face viata mai frumoasa. Dintre toate aceste aparate, cel mai mult ajutor il primesti din partea unei masini de spalat rufe deoarece te ajuta sa economisesti timp la spalatul de rufe, timp pentru a-l petrece cu cei dragi, dar te ajuta sa scapi si de inconvenientul spalatului la mana. Daca esti in cautarea unui astfel de produs electrocasnicn iti recomandam masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1221.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1221

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 14 mai 2024


daewoo dwd-nq1221.jpg

Aceasta masina de spalat este solutia ideala atat pentru o locuinta spatioasa la casa cat si pentru un apartament de bloc mai mic ca si suprafata, datorita dimensiunii pe care o are si care ocupa foarte putin spatiu. Aceasta dimensiune este una de 84 x 59.5 x 45.5cm, iar cu o latime mai mica de 50cm se poate strecura foarte usor intr-un apartament sau chiar si intr-o garsoniera, trebuind doar sa mai tii cont de spatiul necesar deschiderii hubloului atunci cand o vei monta. Un alt avantaj, pe langa designul super-slim, este dat de dimensiunea de 30 cm a hubloului si de pozitionarea acestuiain partea superioara pentru a te ajuta atat la incarcarea cu rufe pentru spalat cat si la descarcare.

Masina de spalat rufe Daewoo DWD-NQ1221

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 14 mai 2024


Cu o nuanta alba, aceasta masina de spalat da senzatia ca este una clasica,dar daca este sa privim la panoul de control dispus in partea superioara in dreapta sertarului pentru detergent ne dam seama ca nu este chiar asa. Acest panou de control este unul alcatuit dintr-un buton rotativ ce te va ajuta sa selectezi programele de functionare si un afisaj digital ce iti va arata timpul ramas din programul de spalare, dar are si unele butoane pentru programarea functionarii, selectarea centrifugarii sau a programelor speciale. In dreapta acestui afisaj digital vom gasi butonul de pornire/oprire a masinii de spalat rufe.

Mai multe rufe curate intr-un timp mai scurt
Pe partea de functionare vom avea in primul rand ca si avantaj capacitatea de incarcare de 7 kilograme de care dispune si care te va ajuta sa obtii rezultate foarte bune intr-un timp foarte scurt. Aceasta cantitate de rufe se bucura de o tehnologie foarte avansata precum cea Air Bubble care va trece prin tesaturi milioane de bule de aer, ceea ce va duce la rezultate foarte bune de spalare chiar si in apa rece, dar in acelasi timp va reduce frecarea rufelor atat intre ele cat si de tamburul masinii. Intrucat am specificat si de selectorul de programe, vei avea posibilitatea de a alege intre programele clasice precum cele pentru bumbac, lana, sintetice, sport sau cel de spalare rapida de 15 minute, dar si programul Baby Care util mai ales celor cu bebelusi.

Ca si programe speciale, veti avea posibilitatea de a alege cel Eco Shower care va spala rufele cu o cantitate minima de apa si energie, programul Super Express ce va reduce timpul programelor standard cu pana la 31 de minute sau cel de curatare cuva. Indiferent daca utilizati un program standard sau unul special, veti beneficia atat de rezultate foarte bune, de un pret avantajos al masinii cat si de o eficienta energetica ridicata care claseaza aceasta masina de spalat in clasa A++.

Vezi Ofertele si Reducerile la masinile de spalat rufe si uscatoare

valabile astazi, 14 mai 2024 la:



Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro