Tehno News RO

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU: pentru cei care nu au prea mult spatiu


Nu toti avem o casa foarte mare in care putem sa montam fara probleme orice aparat electrocasnic pe care ni l-am dori. Sau daca avem ceva loc la dispozitie in bucatarie, probabil ca este deja ocupat cu aragazul, frigiderul si poate masina de spalat rufe. Asadar, daca vrem sa ne cumparam si o masina de spalat vase, aparat de altfel extrem de util si binevenit, dar oarecum subapreciat in Romania, unde il vom mai pune si pe acesta?

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 29 martie 2024


masina de spalat vase compacta bosch sks51e28eu.jpg

O solutie, una care nu impune renuntarea la piese de mobilier sau la alte aparate, este achizitionarea unui model compact, asa cum este si Bosch SKS51E28EU. Iar daca va asteptati ca aceasta sa fie mai slaba din punct de vedere tehnologic, trebuie sa stiti ca nu este chiar asa.

Nu exista diferente prea mari in comparatie cu un model clasic
Ei bine, exista totusi o diferenta importanta, cea mai evidenta, si motiv pentru care cumperi o masina de spalat vase compacta. Mai exact, marimea, care la acest model scade pana la niste dimensiuni de 45 x 55.1 x 50 cm, aproape de doua ori mai putin decat cele ale unei masini normale. Cu toate acestea, modelul ramane unul destul de greu, de 22 kg.

Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 29 martie 2024


Acest lucru inseamna si ca masina va reusi sa spele doar 6 seturi de vesele in acelasi timp (in conditiile incare una obisnuita are o capacitate de peste 10 seturi de vesela). Bosch SKS51E28EU vine insa si cu suport special pentru pahare si cesti, dar si cu un sistem de siguranta care va avea o grija suplimentara la aceste obiecte mai sensibile.

Daca marimea si capacitatea sunt diferite, functionarea efectiva a modelului este exact la fel cu cea a unei masini de dimensiuni normale. Asadar, controlul se realizeaza mecanic, astfel alegandu-se timpul de spalare, temperatura apei si unul dintre cele 5 programe de spalare.

Masina este dotata cu setari precum spalare normala (65 de grade), spalare intensiva (la o temperatura de 70 de grade, specifica vaselor mai murdare), eco (la 50 de grade) sau pentru materiale sensibile (la 40 de grade). Exista si un sistem de uscare intensiva si un senzor de incarcare, sistem care indica momentul in care masina are cantitatea optima de vase.

Fiind un model mai mic, aceasta masina de spalat vase nici nu consuma foarte multe resurse, fiind una destul de eficienta. Are clasa energetica A+ (cu un consum de 0.6 kW/h in modul standard), iar cat despre volumul de apa consumat, acesta ajunge la 8 litri pe spalare, deci probabil mai putin decat in cazul spalarii manuale a vaselor.

Daca spatiul din bucatarie va pune probleme sau daca stiti ca nu aveti foarte multe vase de spalat, acest model poate sa fie unul perfect. Pentru o persoana care locuieste singura sau chiar pentru maxim doi locatari, parca nici nu este nevoie de mai mult decat un model care spala 6 seturi de vesela. Cat despre actiunile efective, Bosch SKS51E28EU este la acelasi nivel cu masinile de capacitate mare, doar ca este si mai eficienta in ceea ce priveste consumul de apa si energie electrica.

Vezi Ofertele si Reducerile la masini de spalat vase

valabile astazi, 29 martie 2024 la:



Galerie foto: "Masina de spalat vase compacta Bosch SKS51E28EU: pentru cei care nu au prea mult spatiu"

masina de spalat vase compacta bosch sks51e28eu _2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro