Tehno News RO

Plita incorporabila Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO: mai multa viteza


Timpul necesar pentru gatit poate varia de la o bucatarie la alta dar si de la un bucatar la altul, insa cu siguranta un element care poate face diferenta si care va poate pune in fata posibilitatii de a gati repede ce doriti si cand doriti este gama de electrocasnice pe care o utilizati. Din fericire exista posibilitatea de a gasi un elemente sau un produs care sa va ajute in aceasta directie si care sa va ajute foarte mult pentru a putea avea bucataria in care sa intrati cu placere si in care sa puneti in practica toate planurile culinare.

O buna exemplificare poate fi prin intermediul alegerii unei plite precum este Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO, dar este un model ce poate aduce foarte multe benefici.

Plita incorporabila Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 19 mai 2024


tecnogas deco pd90gvf5tgbo.jpg

Faptul ca este o plita incorporabila vine cu beneficiul de a fi pozitionata independent fata de cuptorul pe care il aveti sau puteti sa eliminati un astfel de electrocasnic din bucataria voastra. Revenind la faptul ca Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO este o plita incorporabila trebuie sa vedeti totusi si partea de asezare in cadrul unui blat de bucatarie, iar acesta trebuie sa tina cont de specificatiile pe care acest model le are. Fiind vorba despre partea de caracteristici constructive nu trebuie sa va faceti foarte multe griji intrucat dimensiunea pe care o are este una de 860 mm lungime, 500 mm latime si 35mm in grosime.

Cum trebuie obligatoriu sa realizati o nisa pentru pozitionarea acestei plite va fi nevoie de una care sa aiba o dimensiune de 83 cm in lungime, 48 cm in latime si o grosime 3.5.

Plita incorporabila Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 19 mai 2024


Si mai mult de gatit
Un astfel de model nu trebuie privit ca un plus pentru o bucatarie datorita designului pe care il are sau pozitionarii independete ci poate fi un model benefic si pentru ca, desi vine cu o functionare clasica pe gaz, vine si cu elemente ce fac din asta un plus.

Un prim element este dat de faptul ca, spre deosebire de alte plite incorporabile la acest model Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO veti avea posibilitatea de a utiliza unul dintre cele 5 arzatoare. Dimensiunea diferita a acestora poate fi asociata si cu faptul ca vasele pe care le aveti prin bucatarie au dimensiuni diferite, dar in acelasi timp poate fi vorba si despre timpul pe care il alocati acestei activitati.

Alegerea fixa a unui arzator poate fi legata de faptul ca veti avea unul auxiliar al carui putere este de 1kW, veti avea doua arzatoare normale sau semi-rapide cu o putere de 1.8 kW dar si un arzator rapid sau mare cu o putere de pana la 3kW. Elementul in plus pe care Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO il aduce in privinta arzatoarelor disponibile este arzatorul de tip WoK cu tripla coroana care dispune de o putere maxima de 3.8 kW.

Trebuie vazuta si latura sigurantei acestui model, iar asta datorita a doua caracteristici, si este vorba despre sistemul de securitate de tip STOP-GAZ.

Vezi Ofertele si Reducerile la Plite Incorporabile

valabile astazi, 19 mai 2024 la:



Galerie foto: "Plita incorporabila Tecnogas DECO PD90GVF5TGBO: mai multa viteza"

tecnogas deco pd90gvf5tgbo_2.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro