Tehno News RO

Samsung 48JU6000: un televizor LED Ultra HD Smart impresionant


Tehnologia a evoluat, punandu-si accentul pe toate domeniile. Astfel, acumavem parte de televizoare performante ce nu ofera doar imagini si sunet, ci ne conduc spre o lume virtuala unde aplicatiile, jocurile si divertismentul sunt la ordinea zilei. Designul si claritatea impresionanta a sunetului si a imaginii sunt atu-uri ale acestor televizoare oferind experiente uimitoare pe care inainte nu le puteati avea. Modelul 2015 de la Samsung si anume 48JU6000 este un televizor LED Ultra HD Smart ce va uimi pe oricine il va achizitiona.

Televizor Samsung 48JU6000

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 17 iunie 2021


samsung 48ju6000.jpg

Alege designul impresionant
Pe partea de design este un smart TV cu o carcasa de culoare neagra si un stand format din doua piese, una in partea stanga si una in partea dreapta, fapt ce ii ofera stabilitate, dar si un aspect modern. Cu o greutate de 1.3 kg si dimensiuni cu stand de 1087.1 x 700.5 x 277.8 mm, trebuie sa ii gasiti locul potrivit in camera in care o sa il dispuneti. Diagonala de 121 cm este una mare, ceea ce inseamna ca va trebui sa analizati camera unde va fi pus, leaving-ul fiind potrivit, sau poate chiar si o camera de oaspeti, pentru ca este mai incapatoare. Ecranul cu o rezolutie uimitoare de 3840 x 2160 pixeli va oferi imagini extraordinare, cu cele mai mici detalii si cu un contrast deosebit, astfel va veti bucura de filmele, jocurile si pozele preferate pe un ecran mare simuland ideea de a fi la cinema. Caracteristicile superioare vin si ele in ajutorul imaginilor extraordinare, caracteristici precum UHD Upscaling, PQI 800, Mega Contrast, Wide Color Enhancer (Plus), Contrast Enhancer, Film Mode si Natural Mode Support.

Televizor Samsung 48JU6000

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 17 iunie 2021


In ceea ce priveste caracteristicile audio, televizorul aduce cele mai bune sunete direct la dumneavoastra in casa. Sistemul audio 2 CH cu Down Firing + Bass Reflex si RMS-ul de 2 x 10 W vor oferi un sunet de calitate, plin, pe care il cautati mai ales datorita caracteristicilor superioare precum Dolby Digital Plus, DTS Premium Sound 5.1, Multiroom Link, Wallmount Sound Mode sauHD Audio.

Conectarea cu alte dispozitive este acum posibila datorita porturilor si intrarilor pe care acesta le are. Este vorba de cele 2 USB 2.0 ce vor permite sa vizionati filmele direct de pe un stick de memorie, iar cele trei porturi HDMI va vor ajuta la conectarea laptopului la televizor sau a unor sisteme de jocuri pentru ca experientele sa fie cat mai complexe. Va puteti conecta direct la internet pentru ca are Wi-Fi integrat si veti avea acces nelimitat la toate mijloacele de distractie si de informare. Trebuie sa stiti ca mai dispune si de Slot CI+, o iesire audio digitala si o intrare component. Acest smart TV ofera aplicatii incluse precum Apps, Games, Web Browser App, dar si caracteristici ce vor permite utilizarea usoara a televizorului, printre care Auto Channel Search, Auto Power OFF sau BD Wise Plus.

Pentru cei care doresc sa se bucure de avantajele unui televizor smart si a unor imagini la cel mai inalt nivel, atunciSamsung 48JU6000 este ceea ce cautati. Pretul este unul destul de mare, insa caracteristicile performante vin in sprijinul acestuia.

Vezi Ofertele si Reducerile la Televizoare

valabile astazi, 17 iunie 2021 la:Galerie foto: "Samsung 48JU6000: un televizor LED Ultra HD Smart impresionant"

samsung 48ju6000 _2.jpg
samsung 48ju6000 _3.jpg
samsung 48ju6000 _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro