Tehno News RO

Tableta Acer Aspire Switch 12, tableta si laptop, la pretul unui singur dispozitiv


In ziua de astazi exista dispozitive care pot sa functioneze ca tableta, ca laptop si chiar ca inlocuitor de desktop. Acestea reprezinta maxim din ce ti-ai putea dori in ceea ce inseamna flexibilitate si mobilitate, iar investitia intr-un astfel de model, desi de multe ori una substantiala, merita fara indoiala.

Tableta Acer Aspire Switch 12

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 25 ianuarie 2022


tableta acer aspire switch 12.jpg

Un astfel de produs este Acer Aspire Switch 12, o tableta care, la o prima vedere, are performante de laptop. Nu este chiar asa in fiecare privinta, dar cu siguranta daca iti doresti sa poti merge oriunde insotit de un gadget modern si performant, acesta este unul dintre cei mai insemnati canditati care te pot ajuta.

Un gadget 5 in 1
Asa cum am spus, este greu sa iti dai seama daca acesta este un laptop sau o tableta. Asta pentru ca poate sa indeplineasca ambele functii aproape la fel de bine. Asadar, modelul beneficiaza de o tastatura wireless care insa se poate si conecta la ecran. Cand este scoasa, avem in fata o tableta care poate fi utilizata cu tastatura fara fir sau doar umbland cu touchscreenul. Cand conectam dispozitivul, obtinem un laptop cu ecranul de 12.5 inch, deci destul de aproape de cel al unui notebook mai mic.

Tableta Acer Aspire Switch 12

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 25 ianuarie 2022


Iar Acer Aspire Switch 12 nu se opreste aici. Deoarece legatura dintre tastatura si ecran este foarte flexibila, aceasta mai poata functiona in doua moduri suplimentare, mai exact afisaj, pliere si desktop, ceea ce duce numarul complet la 5 moduri de utilizare. In plus, modelul are doar 1.4 kilograme, mai exact media dintre o tableta si un laptop de ultima generatie.

In ceea ce priveste configuratia, aceasta prezinta si ea elemente de la ambele gadget-uri. Procesorul este un dual core de 800 MHz, in timp ce memoria RAM este de 4GB DDR3. Cu alte cuvinte, modelul poate sa indeplineasca orice functie a unui laptop, mai putin cea de a rula jocuri foarte noi si care consuma resurse. Cat despre capacitatea de stocare, aceasta este de tip SSD, adica este foarte rapida si proceseaza in cel mai scurt timp orice cerere a utilizatorului. Totusi, unitatile de stocare moderne de acest tip nu sunt foarte incapatoare, si aceasta avand doar 128 GB, suficient insa pentru orice date importante doresti sa ai pe tableta/laptop.

Modelul are si posibilitatea de a conecta un card microSD, are microfon si difuzoare stereo, camera web si o intrare USB 4.0 de mare viteza. Bateria tine pana la 8 ore, chiar daca dispozitivul este utilizat pentru filme, iar sistemul de operare Windows 8.1 este instalat.

Poate sa apara totusi o discutie in ceea ce inseamna pretul de achizitie al unui astfel de gadget. Acer Aspire Switch 12 este destul de scump, pretul sau fiind chiar unul pentru un produs de calitate premium. Si pentru el primesti o tableta foarte buna care poate sa functioneze si ca laptop. Pe de-o parte, nu ai cum sa gasesti doua astfel de produse care sa fie performante si sa coste mai putin. Pe de alta parte, poti sa faci economii daca apelezi la o tableta si un laptop de calitate medie. Dar pana la urma cumparatorul alege, iar acest model merita cumparat.

Vezi Ofertele si Reducerile la Tablete

valabile astazi, 25 ianuarie 2022 la:Galerie foto: "Tableta Acer Aspire Switch 12, tableta si laptop, la pretul unui singur dispozitiv"

tableta acer aspire switch 12 _2.jpg
tableta acer aspire switch 12 _3.jpg
tableta acer aspire switch 12 _4.jpg
tableta acer aspire switch 12 _5.jpg
tableta acer aspire switch 12 _6.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro