Tehno News RO

Telefoane Mobile Samsung - preturi, modele si pareri


Au trecut putin peste patru decenii de cand aparea primul telefon mobil, care cantarea doua kilograme. Ce s-a intamplat in acest timp? Compania gigant Samsung vine in fata consumatorilor din mileniul trei cu telefoane mobile campioane mondiale ale elegantei, finetii si performantei.

Cauti un Telefon Mobil Samsung?

Vezi Reducerile valabile astazi, 19 aprilie 2024


telefoane mobile samsung _3.jpg

Campionii elegantei si performantei
Pe cat de adevarat este faptul ca aproape cu 100 de ani in urma un inventator finlandez facea primii pasi in realizarea unui telefon portabil, pe atat de incredibila pare performanta celui mai mare producator actual de telefoane mobile: Samsung. Toata lumea pare sa-si doreasca aceste dispozitive de o zveltete uimitoare, de un rafinament desavarsit si care au in acelasi timp incorporata o tehnologie ce le confera calitati exceptionale. De pilda, telefoanele mobile Samsung I9301 GALAXY S3 Neo, la un pret mediu, foarte accesibil, sunt atat de inteligente incat interactioneaza intr-o oarecare masura cu utilizatorul – pot opri alarma, pot respinge un apel, pot porni muzica, pot declansa camera foto. Si conexiunea cu exteriorul este deplina, dar si personalizata – albumul foto poate fi corelat cu activitatea social-media. Functia Apel direct intervine atunci cand utilizatorul doreste sa treaca de la mesaj la convorbire – pur si simplu formeaza numarul; functia Afisaj inteligent a telefonului Samsung GALAXY S 3 stie cand ecranul este privit, asa incat mentine vizionarea in conditii optime; S Beam conecteaza instantaneu si transfera excelent. Cat despre design, telefonul Samsung GALAXY S 3 este original, confortabil, natural.

Exista si azi, in epoca smartphone-urilor, nostalgici care inca se mai simt bine cu telefoanele cu tastatura. Iar daca fac parte din categoria celor maturi, care au adorat dintotdeauna cifrele si literele mari pe care le afiseaza telefoanele Samsung, compania le vine in intampinare cu telefonul mobil Samsung E1200 Keystone 2. Surpriza placuta vine din faptul ca si aceste telefoane mobile care se pot achizitiona la preturi low au incorporata inalta tehnologie, care permite o gama extinsa de functii multimedia - Samsung E1200 Keystone 2 este partenerul de ascultat muzica, de jucat jocuri, de redat poze si videoclipuri. Functiile se acceseaza cu mare usurinta, tastele sunt performante, ecranul permite o vizualizare excelenta, in culori vii. Si bateria este mai puternica, asa incat cei care iubesc deja calitatile clasice ale telefoanelor Samsung au in modelul E1200 Keystone 2 un dispozitiv de nadejde si cat se poate de modern, in frumoase linii retro.

Telefoane Mobile Samsung la preturi mici?

Aici ai oferte la cele mai mici preturi.


Pentru cei care cauta performanta absoluta in telefonie mobila, Samsung uimeste cu seria GALAXY. Iata cateva modele dintre cele mai apreciate: telefonul mobil Samsung GALAXY S6 este o bijuterie din metal si sticla, cu o camera ultra-rapida. De altfel, viteza uimitoare, de top, a telefonului Samsung GALAXY S6 se regaseste si in conectarea cu exteriorul, in functiile multimedia, in accesarea aplicatiilor. In acest model din categoria de pret high Samsung a inglobat cea mai inalta tehnologie a momentului, viteza maxima de reactie, performanta uimitoare, totul intr-un design de un rafinament exceptional – legendara subtirime, atentia maxima la fiecare detaliu, portabilitate si functionalitate de lux. Ca si cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, Samsung a mai depasit o frontiera cu Samsung GALAXY S6 Edge, considerat deja cel mai elegant smartphone lansat pâna la momentul actual. Ecranul se întinde în ambele laturi, conferind un impact vizual de neegalat, in acelasi timp structura inspirata venind in sprijinul acestei inovatii. Finisarile sunt din categoria premium – rama metalica si sticla – iar ecranul de 5.1 inch este impresionant. Dotarile telefonului Samsung GALAXY S6 Edge sunt numeroase, iar redarea este de exceptie: culori pline, unghi larg de vizualizare, reflectie scazuta, luminozitate optima, limpezime si claritate. Experienta este completa si pe deplin satisfacatoare cu ajutorul afisajului cu cinci fete, care permite, printre altele, acces la informatii fara activarea ecranului principal. Sunetul este puternic si clar, iar auditia fara cusur. Samsung GALAXY S6 Edge are de asemeni cel mai performant procesor existent la momentul actual, cu un generos spatiu de stocare si care permite raspuns prompt si rularea oricarei aplicatii in cele mai une conditii. In plus, are numeroase aplicatii preinstalate - Cautare vocala, Gmail, Google+, Harti, Play Music, Play Books, Play Newsstand, Play Games, OneDrive – stocare în cloud, OneNote, Skype – apeluri de voce si video + mesagerie instant, S Planner – calendar cu sarcini de îndeplinit, S Health – pe partea de fitness, S Voice, Instagram, Facebook, Facebook Messenger, WhatsApp. Samsung GALAXY S6 Edge se poate transforma in telecomanda, are cititor de amprenta si senzor pentru ritmul cardiac. Este o adevarata uzina prezentata intr-o imagine diafana.

Tot Samsung anunta pentru vara acestui an Samsung's Galaxy A8, o revolutie – din nou – pe piata mondiala a smartphone-urilor. Este incredibil de subtire - 5,9 mm - are un ecran de 5.7 inch, procesor Snapdragon 615, memorie consistenta, care poate fi extinsa. Este de asemeni dotat cu o camera de 16 megapixeli si o baterie de cursa lunga.

Investitie in viitor
Samsung nu se opreste niciodata. Si nu este vorba doar despre realizarea telefoanelor mobile care au propulsat compania in varful ierarhiei mondiale, ci si despre educatia in domeniu. In Romania, Samsung deruleaza numeroase proiecte menite sa atraga talentul si creativitatea tinerilor spre aceasta preocupare de mare viitor. Studentii sunt cei dintai chemati sa faca parte din ziua de maine a pietei smartphone-urilor Samsung, prin cursuri dedicate, asistand la prezentari sau oferind idei si ecouri ale consumatorilor. Printre cele mai recente astfel de colaborari se numara actiunile de promovare a ideilor tinerilor in cadrul unor concursuri dotate cu premii si care le-au oferit studentilor sansa de a intra in atentia marii companii. Dat fiind faptul ca scoala romaneasca este pe punctul de a intra masiv in era digitala, Samsung se pregateste pentru acest moment investind de pe acum in viitor.

Acest concept face parte din viziunea largita a celor de la Samsung, care vad educatia viitorului bazata pe comunicare si colaborare. Procesul de invatare va reuni in jurul celei mai inalte tehnologii profesori si parinti, aproape intreaga societate moderna, care nu mai poate fi imaginata fara interconectare. „Pentru a ne dezvolta produsele, tinem seama de temele centrale ale invatamantului digital: invatarea personalizata si flexibila, solutii eficiente pentru administratorii scolilor, acces la retele ample de solutii de la partenerii din procesul educational”, spun cei de la Samsung. Practica le-a dat dreptate: „Tot ceea ce cumparam trebuie sa fie compatibil si cu copiii si cu profesorii. De aceea am apelat la Samsung pentru achizitionarea tehnologiei, intrucat ne-am dorit un partener viabil si pe termen lung”, spune Guy Shearer, seful departamentului IT din cadrul fundatiei britanice „David Ross Education Trust”, care sustine pe domeniul tehnologiei informatiei 30 de scoli din Regatul Unit.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 19 aprilie 2024 la:



Galerie foto: "Telefoane Mobile Samsung - preturi, modele si pareri"

telefoane mobile samsung.jpg
telefoane mobile samsung _4.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro