Tehno News RO

Telefon mobil Huawei Y600: un smartphone pentru fiecare


Un telefon nu mai este ceea ce era acum 10 sau 15 ani, trecandu-se de la telefoanele mari, greoaie, care nu faceau altceva decat sa permita telefonarea sau trimiterea de mesaje, la telefoanele inteligente care, pe langa faptul ca permit utilizarea a cel putin doua cartele, pot executa si alte numeroase functii. Acesta este si cazul smartphone-ului Huawei Y600 care iti ofera toata tehnologia de care ai nevoie pentru a tine pasul cu evolutia din domeniu.

Telefon mobil Huawei Y600

Vezi Oferta Speciala valabila astazi, 4 august 2021


telefon mobil huawei y600.jpg

Designul acestui produs este unul care respecta tendintele cu care cei de la Huawei ne-au obisnuit, un design simplist cu linii foarte fine si margini rotunjite. Finisajul materialelor folosite pentru realizare este si el unul deosebit, ce ofera o senzatie placuta la atingere in momentul utilizarii acestuia. Dimenisunea de 7.45 x 14.45 x 1.08cm si diagonala de 5 inch fac din acest device unul foarte usor si foarte accesibil oricarui utilizator. Intrucat are o dimensiune destul de redusa, poate fi strecurat in orice buzunar si in orice geanta ai avea.

Caracteristicile estetice sunt completate de ecranul cu care este prevazut acest smartphone, un ecran tip FWGA cu o rezolutie de 854x480 pixeli si o functie multitouch in 5 puncte. Pe acesta poti sa vizualizezi foarte usor si la o calitate destul de buna fotografiile realizate cu ajutorul camerei principale de 5 MP, dar si cu a celei secundare de 0.3MP.

Telefon mobil Huawei Y600

Vezi cel mai bun pret valabil astazi, 4 august 2021


Un dual sim eficient si util
In materie de tehnologie folosita pentru a functiona, telefonul mobil Huawei Y600 are in centrul sau un procesor MT6572 Dual Core cu o frecventa de lucru de 1300 MHz, dar si un sistem de operare Android 4.2. Jelly Bean. Datorita acestor caracteristici, dar si faptului ca are o memorie RAM de 512 MB, poti sa te bucuri de toate aplicatiile necesare si esentiale stilului tau de viata. In plus,daca esti o persoana careia ii place sa se relaxeze ascultand muzica, poti folosi memoria de 4 GB a acestuia pentru a avea toata muzica preferata la indemana, fie pentru momentele in care alegi sa alergi, fie pentru cele de o simpla relaxare.

Transferul muzicii, si nu numai, il poti face foarte usor datorita existentei atat a unei tehnologii Bluetooth 3.0, dar si a tehnologiei wireless 802.11 b/g/n sau a cablului de date micro USB. Fisierele care pot rula pe acest device sunt destul de variate si avem in cazul celor audio format de la MP3 pana la OGG iar in cazul celor video format H263 pana la cele MPEG 4. Aceste caracteristici multimedia sunt completate de existenta unor senzori care nu ajuta nu numai in cazul unei experiente vizule, ci si in cazul unei functionari fara probleme. Acesti senzori despre care vorbim sunt un accelerometru, un senzor de proximitate si un senzor de lumina.

Intrucat avem un device destul de performant, existenta unei baterii de 2100 mAh nu face altceva decat sa garanteze o utilizare de lunga durata a acestui smartphone, indiferent daca facem referire la vorbire sau la navigare pe internet.

Vezi Ofertele si Reducerile la Telefoane Mobile

valabile astazi, 4 august 2021 la:Galerie foto: "Telefon mobil Huawei Y600: un smartphone pentru fiecare"

telefon mobil huawei y600 _3.jpg
telefon mobil huawei y600 _2.jpg
telefon mobil huawei y600 _4.jpg
telefon mobil huawei y600 _5.jpg

Articole similare:


Copyright © TehnoNews.ro